- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
1., Hát én meg pont azt olvastam mindenhol, hogy a mostani szifon os előtt nem volt az alkalmazásoknak multitaskingra lehetőségük. A háttérberakás, programmegállítást ne vedd multitaskingnak, az meg sem nyekken abban az állapotában.
Ha az 5800-ból indulok ki akkor a Nokia kihozza az N8-al egyező hardverrel a gombsoros, GPS nélküli, meg Wifi nélküli változatot is. Szóval lesz itt még azonos hardverrel ellátott telefon.
pekfiu: nem, a megjelenés pillanatában biztosan nem lesz elárasztva játékokkal, az 5800-ra sem volt semmi mikor megjelent. Majd inkább a megjelenés után egy fél évvel gondolnám, hogy élvezhető, a hardvert kihasználó játékok jelennek majd meg.
-
stewe780
őstag
1, élénk fantázia?
Komolyan, nem is értem mi a fenére gondolsz.
Tehát, nem volt a szifonban multitasking, mert nincs értelme. Onnantól van csak értelme mióta engedik. És mekkora dologként jelentette be sztíív bácsi.
Most jobb lesz az N8 grafikai téren, és máris többen jöttek itt, hogy semmi értelme. Dehogynem, Van értelme, csak még nem jelentette be sztíív bácsi....
Azért ehhez nem kell túl élénk fantázia, hogy meglássam másokban, hogy ha egy adott cég azt mondja valamire, hogy nem jó, akkor mindenki egyöntetűen rázza a fejét, hogy nem jó, és ha 1 év múlva ugyanarra azt mondják, hogy jó akkor meg mindenki okosan bólogat, hogy igen jóóó. Na én meg ezt a gondolkodásmentességet nem kommentálnám...2., Nem is a hardverfregmentációrol beszéltünk a 2-es pontban. Továbbra is csak azt tudom mondani, hogy ha engedi a hardver, lesz rá játék.
-
stewe780
őstag
1., Semmilyen multitaskingnak nem volt értelme, amíg nem volt. Háromszögből is pont annyi kell, amennyit enged, se több se kevesebb, nekem most ez jött le.
2., Melletted a fejlődés megállna. Nincs 3D játék --> ne gyártsunk erős 3d-s telefonokat --> továbbra sem lesz 3D-s játék.Ha engedi a hardver, 3D játék is lesz.
-
stewe780
őstag
A párhuzamot lásd! Gondolj vissza arra az időszakra amikor 1általán nem volt multitasking. Ki volt kiáltva, hogy nincs szükség rá, nem kell, hülyeség az egész. Na kb. ezt látom most itt a fórumon. Semmi értelme ennyi háromszögnek, minek ekkora grafikai teljesítmény, úgysem használja ki senki bla-bla-bla... Aztán majd idővel szépen lassan ki fog derülni, hogy csak-csak használható lesz valamire.
-
stewe780
őstag
Úgy összességében:
És úgy látom már megint itt az ősi szifon hitvallás (
) : amit a szifon nem tud az nem is kell. Tudjátok olyan ez is mint a multitasking..., mára csak kiderült, hogy jó valamire, de azért még mindig nem rendesen támogatott, csak amolyan megtűrt funkcióban engedte sztíív bácsi.
legközelebb 1-2 szmájli elég lesz
[ Módosította: ollie ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest