Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
Az SL igen, azt jelenti de mint korábban is írtam hivatalosan mindegyik telefon szolgáltatófüggő tehát az mindenképpen szerepelni fog a számlán ha független, ha nem, a Defy+ -nál is szerepel mégis független (mindhárom szolgáltatónál).
Mostantól kezdve ilyen jellegű információkat nem fogok adni semmilyen módon sem, nem azért mert megsértődtem hanem azért, hogy az ilyen jellegű csalódások/koppanások ne fordulhassanak elő.
-
neooen
aktív tag
Nem azt írtam, hogy valaki hazudik! Hanem, hogy valaki valamit rosszul csinál/tud. Az sokkal valószínűbb, hogy Te mindent jól csináltál, tjb007 pedig rosszul tudott valamit. Ha csak az első pár darab volt független, akkor azért írhatta volna, hogy mi a helyzet, mert így egy két embernek kellemetlen meglepetésben lesz/van része (mint pl neked). Én is nagyon közel voltam hozzá, hogy ismerősön keresztül vegyem meg T-nél, használva majd Vodás kártyával és akkor én még káromkodnék is itt
. Szóval no offense, béke
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kompakt vízhűtés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NiMH akkumulátor
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Xiaomi Mi 11i 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged