- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Lumia 930 összefoglaló - kérdés előtt olvasd át!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#31733248 #1193 üzenetére
"Mivel nincsenek dedikált ékezetes billentyűk, ezért marad a hosszú nyomás utáni felugró ablak, majd a rábökés a megfelelő betűre."
Econ részeg vagy? Abban a hozzászólásban magyarázta el bobtail, hogy miért nem kell hosszan nyomni a betűket. Én a swipeot is így használom. Igaz itt swipeolhahatok ha akarok.
Ha meg perverz vagy, és mégis inkább hosszan nyomsz, akkor ne engedd fel utána az ujjad, hanem csak csúsztasd a megfelelő betűre.
-
-
Oppenheimer
nagyúr
Kene valami erdekvedelmi szerv a technikai eszkozokhoz ertoknek, mert amit ezek a szerencsetlen ujsagirok muvelnek az kritikan aluli. Gyakorlatilag felretajekoztatjak az embereket. Ilyenkor ez a szervezet nyomatna egy jo kis pert az origo nyakaba, aztan legkozelebb ketszer is meggondolnak hogy ilyen szanalmas cikket eresszenek ki barmilyen technikai temaban.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
mediumgecso #619 üzenetére
Ahogy mondtak is, vegyel GSM boltosat, bolti garanciaval. En is javitattam a 920-at, igazan faszkalapok. Vagy ha szolgaltatonal veszed akkor az is jo.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
#31733248 #523 üzenetére
Tehát a HDR kép a rosszabb körülmények ellenére is jobb lett. Érdekes, hogy a nem HDR képen kevésbé sütött a nap, mégis a felhőnél kiégett a kép, a bokornál meg olyan sötét, hogy nem látszanak a részletek. A HDR képnél jobban sütött a nap, és mégsem égett be a felhő, sőt a bokros rész is látszik.
Kezd nagyon szánalmas lenni amit csinálsz, úgyhogy innentől kiszálltam.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
Oppenheimer
nagyúr
Jó lett, bár szerintem elég vastag.
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xbox Series X|S
- iPhone topik
- UHD filmek lejátszása
- ASUS ROG Ally
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest