- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Telekom mobilszolgáltatások
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
-
Mobilarena
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
calocsay
tag
válasz
kolosanyi #28 üzenetére
Ezt nem tudom megerősíteni, nettó butasagnak tartom, amit ide leírtál. Hibátlanul megy minden chat es push üzenet. Facebook, viber, whatsapp, Skype egy központi üzenet kezelője, egyszerűen makulátlan királyság. Skype hibátlan, minden fronton. Lehet a wp 7-nél voltak gondok, de a wp8 nagyon, nagyon össze van rakva. Elsőre fura, de 1oras használat után az egyik legjobban összerakott rendszer benyomását adja. Mindennek ott a helye, nincs tulspirazva, nincs menü erdő. A lényeg a kezdő képernyőre tehető, szerintem zseniális. 2800ft os havidíj mellett ingyen utánad vágja a szolgáltató, ezt agyonver minden más ajánlatot, nincs alternatíva ebben a szegmensben.
-
-
Lall
veterán
válasz
kolosanyi #28 üzenetére
Ez egyre jobban nem igaz. A 800-asodon elhiszem, hogy nem jó, de itt már a beszámolók alapján normálisan működik a frissített skype, whatsapp és a Viber is. Ha valaki fb-re van rákattanva és az azonnali értesítéseire, azoknak valóban nem ajánlott. Bár van akiknek ez is tökéletesen működik. Én inkább a tárhely bugról írtam volna pár szót még, amit a Nokia a legújabb frissítésével úgy néz ki valamelyest megoldott.
pushalias: Ez van a tesztben "a Google Calendar szinkronizáció pedig épp nem működik, épp lassan egy éve" Ami pont nem igaz. Amúgy nem valamikor nyártól szűnik meg? Most még szerintem működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Saab, Volvo topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Napelem
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged