- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az android pont ezért lett sikeres, mert minden sz*rra azt raktak a 0 ft-os és olcsó telefonokra és akkor már ha telefon akkor már miért ne legyen okos ... és itt adtak elbelőle brutál mennyiséget .... Tehát a wp-nek várnia kell kb 1 évet mikor a 800 mhz-s procik lesznek low kategóriában és akkor ez is ugrásszerűen növelni fogja a részesedést ...
pár sztori:
- Samsung Galaxy S: néha elfelejt ébreszteni (gyári nem heckelt firmware)
- Samsung Galaxy S: havi egyszer összeszarja magát (ezen moddolt firmware van)
- ZTE Libra: haver 2 hét után eladta, pedig nyerte ...3 telefon 3 különböző vélemény
... persze van még kb 10 ismerősöm akinek androidja van és jól megvannak vele, de ez a 3 nem fog többet droidot venni és ha a vásárlók 30%-a így gondolkodik és 1 év múlva vált akkor wp7-t (meg ha lesz az apple erre kapcsol ios-t) fog venni és lás csodát olyan felhasználói élményt kap amit előtte nem tapasztalt ... (én 54000 ft-ért vettem T-mobilnál az omnia 7-esemet és mindenki hülyének nézett ... s még most is a nagy androidos ismerősök, fikázzák, de használni jó, van hozzá 60+ ezer app azaz mindent találni amit akarok.
Kérek valami Androidos mókust, írja le mit nyújt az android amit a wp7 nem....
Amiben fejlődni lehet kell és fog is a platform: dualcore magok használata, full hd támogatás hdmi kimenet, nfc de ezek szerintem idén már melesznek az Apolloval. 3D? 5"-on abszolút hülyeség
max játékhoz de ki játszik ilyen játékkal telefonon?
-
gabancs
addikt
Hát, borzalmasan tévedsz!
1; Nincs android telóm
2; Két éves Blackberry-t használok nagy megelégedéssel
3, Borzasztóan tetszik a Nokia Lumia 800 vagy 900 telefon
4; Nem a Nokiával vagy Samsung-al....HTC-vel van a bajom, hanem az MS igen szigorú előírásával. Szerintem a sikeresség rovására fog menni.Ennyit mondtam nem többet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest