- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Sajnos ő nagyon nem volt elégedett a mini-jével.
Ezzel kapcsolatban érdemes a mini topikba átnézned, sajnos ő ott is folyamatosan oltotta a készüléket, ész érvekkel szemben állva is.Mindenki más pedig megelégedéssel használja... Szóval, csak ez alapján ne vonj le súlyos következtetéseket...
Hasonló az én helyzetem is. Nagyon hamar megszabadultam a Spirom-tól, mert nekem nem volt megfelelő.
Nem a telefon volt a hibás, hanem én. Én hittem, hogy meglesze AF és led nélkül, de rá kellett jönnöm, hogy az én elvárásaimnak, és életvitelemnek a Spiro nem megfelelő.
De ezért nem is a Spiro-t és a SE-t szidom, hanem magamat, ugyanis nem az igényeimnek megfelelő telefont választottam.
El is adtam heteken belül, és nem fikáztam a kicsikét.
Dyra-nak is hasonlóan kellett volna tennie, de ő a másik utat választotta...Elnézést az E6-ot kommentelőktől, hogy tettem egy OFF bejegyzést, de illik helyretenni egy-két dolgot...
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest