Új hozzászólás Aktív témák
-
jokerone
tag
válasz
gyuszmó #14684 üzenetére
Hello!
Nekem most 45M-t mutat a Handy Taskman.. kb szerintem ennyit is szokott mutatni általában.
Az akksival viszont nekem is pont most volt egy érdekes történet: ha jól emlékszem szombat éjjel töltöttem, reggel leszedtem, estére lemerült. nem szokott ilyet, de gondoltam biztos sokat beszéltem, hát vissza a töltőre megint éjszakára. nem akartam egész éjjel otthagyni, így pár óra után levettem (3 csík volt rajta), aztán reggelre kikapcsolt, annyira leszívta az akksitgondoltam akkor ennek annyi, de azért még egy próba, kiszedtem az akksit a telóból, megfújkodtam stb, vissza töltőre és most egy óra zenehallgatás után is tele akksit mutat
ezek szerint vagy megúsztam valami apróbb pillanatnyi hibával, vagy lassan meghal
Szerintetek? -
nfsu17
veterán
válasz
gyuszmó #14685 üzenetére
Ilyen drága?
Én 52-ért vettem 1 éve, nem lefele kéne menni az áraknak?
Enyém made in finland és elég korrektül össze van rakva, néha nyikorog kicsit a hátlap, viszont a fólia még mindig rajta van, pedig mindig zsebben hordom és a kijelző sem porosodik.Más:
Egyik nap észrevettem, hogy egyik mp3 számnál a lejátszó progiban ott van a borítója a cd-nek/számnak. Hát hogy néztem.Ilyet eddig még nem láttam.
Milyen progival tudok saját magam is beletenni? A legtöbb számnál azért nincs borító. -
asadasad22
őstag
válasz
gyuszmó #14684 üzenetére
sztem az aksi nem olyan normális, ahogy a 39mb szabad ram is elég kevésnek hangzik, ha nem fut mellette semmi, bekapcsolás után ha nem fut semmi a háttérben, sztem olyan 45 megának legalább szabadnak kéne lennie, de inkább 50-hez kellene közelnek lennie, sztem csinálj egy hard resetet, az majd kitakarítja.
utángyártott aksit nem nagyon javaslok.. nem hiszem h lenne 1 gombos billentyűzár, esetleg vmi külön progival, de ilyenről nem tudok, sok értelmét sem látom.
a teljes képernyős fotózást meg lehet oldani, de nem szerencsés. a telóban állóhelyzetben van a kamera, vagyis a teljes képernyős fotózás csak kétféleképpen oldható meg:
-ha a teló levágja a kép két oldalát, ez nem túl szerencsés
-ha elforgatva jelenik meg a kijelzőn a kamera képe, ez még talán annyira sem szerencsés -
Pongini
csendes tag
válasz
gyuszmó #14684 üzenetére
Az én telóm fél éves, és ha csak átlagosat telefonálok vele (nekem átlagosat
) akkor bírja 5-6 napig. Zenehallgatással együtt 3-4. Aktív netezés esetén 1-2 nap. Netezni ritkán netezek rajta, és nemrég kezdtem el kísérletezni vele, úgyhogy az most friss élmény. A munkahelyemen szinte egész nap hallgatom a zenét, és néha telefonálok vele, így kibírja 4 napig biztos. A többi kérdésre nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged