- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
germinator66
aktív tag
Sziasztok!
Egy nagyon egyszerű kérdésre keresem a választ: hogyan lehet törölni az összes naptárbejegyzést, egyszerre? A gyári beállítások visszaállítása ugyanis megőrzi ezeket...
-
bdani94
tag
Sziasztok! Segitséget kérnék! Valamiért egyik pillanatrol a másikra kikapcsol a ketyere..2 akssival és 2 töltövel is probáltam hard resetet is álllitotttam szerintetek mi lehet a baja?!
-
Peace
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy skype és viber működik-e, és ha igen, akkor milyen formában lehetne a legkönnyebben felapplikálni rá? És valami értelmes böngésző esetleg létezik rá?
-
Coyot
őstag
Sziasztok!
Nem találok más c5-00 topicot, így ide írom hátha:
adott egy c5-00 rajtam gmail fiók beállítva, egy idő után nem jönnek meg a levelek, nem lehet írni rajta, a telefon úgy indul hogy nincs elég memória, valamit töröljek, de nincs mit törölni fiók törlés után, egy ideig jó aztán megint elfogy a memória. Valakinek ötlet mi ez vagy mit csináljak, hogy legalább a levelezés rendesen működjön ezen a csodán? -
Dipiero
csendes tag
Hello
ma ajándékoztam egy C5-00-át és szeretném kérni hogy ha valakinek lenne ideje részletesen leirni hog müködik a GPS akkor tegye meg legyenszives
( kell térképet letölteni memóriakártyára?, mi az elsö lépés stb.) köszönöm szépen!
-
Ildiko33
csendes tag
Szép napot mindenkinek!!!!
Nem tudom jó helyre írok-e,de nem találtam mást!!
Van egy Nokia c5-00-m,és a Bluetooth nem működik rajta!
"a Bluetooth művelet nem hajtható végre" ezt írja ki!!
A szoftverfrissítés nem segített,sajnos!!!
Kérem segítsen valaki!!!!!!!! köszönöm -
Vicodin24
csendes tag
Hali. C5-ös Nokiám van kb 1 hónapja,de igen halknak találom híváskor és beszélgetéskor is! Pedig minden max-ra van állítva!Nem lehetne valahogy valami kis pluszt kihozni belőle? Szoftverben v vmi billentyűparanccsal v valami megoldás?
-
Devil Smile
őstag
válasz
Devil Smile #148 üzenetére
ahh csak elkellett volna olvasni a tesztet..
-
Devil Smile
őstag
Udv all
Az lenne a kerdesem h ezen a telefonon is hasznalhato adatforgalom nekul csak a belso GPS navigalasra?
-
gyuri2008
veterán
Üdv kéne egy kis segítség-
Feltelepítettem a c5-re a Total Recall programot,de amikor veszi a beszélgetést csipog.
Az e51 telefonomon nem csipogott.
Mi lehet a gond
Köszi Gyuri -
elemke
tag
válasz
kmarkk22 #140 üzenetére
Murkika. Véleményem az,hogy egy okostelefont (S 60) nem nagyon szabad összehasonlítani egy zárt rendszerrel,főleg azért mert más a célközönség. Az elm,tudja azt amit tud..max java-val tudsz pár játékot feltenni.De egy symbian rendszer azért egésszen más: Garmin- tom-tom -sygic... telepíthető GPS, Divx player,fotó-videó-szórakoztatás és még számtalan sok plussz dologot nyújt minden más okos rendszer is(winows,android...) tehát azért nem sok értelmét láttam a hozzászólásodnak,talán ha egy s40 es telóhoz írtad volna....pl 6700........
-
guest666
aktív tag
Tudja valaki bennfentes, hogy mikor lesz kapható T-nél? Egyáltalán kapható lesz-e?
-
guest666
aktív tag
Véégre, lesz mire lecserélnem a jó öreg 6120c-met !!
-
kmarkk22
aktív tag
bocs, csak már annyira ideges lettem, hogy oda jön mindenki szidni, aztán itt meg dicsérik a fele akkora tudású .....-t.
-
-
kmarkk22
aktív tag
én komolyan nem értem az embereket...
a sony ericsson elm az kb pont ilyen drága, ennél sokkal szebb és többet is tud csak annyi hogy nincs rajta symbian. azt mindenki kritizálja h így sz*r úgy sz*r meg minden, ezt meg istenítik h tök szép meg ilyen olcsó ekkora tudással? hát b*sszátok meg magatokat. az elm sokal szebb és többet is tud és kb ennyi az ára is...a nokiák olyan rondák hogy az hihetetlen. azért van 1-2 szép (x6), de ez ocsmány.
ja az elm-ben még wifi is van ebben az sincs...
-
Sztbeni
őstag
Szerintem ez egy nagyon jól sikerült kis teló lett. Várom a tesztet. Leginkább a 6120 utódja. Akinek 6120-a volt, és hasonló mobilt akar venni, az ezt fogja, ha az E52 neki túl drága, és túl sokat tud.
-
degooo
csendes tag
Jó lesz ez
-
Ez elég korrekt lesz. Főleg hogy series 60.
-
blt.62
őstag
Melyik most a legjobb nokia?
-
blt.62
őstag
Nem rossz,de azért még nem cserélem le erre az N86-om.
-
suriati
csendes tag
mutatos kis masina,de valahogy nem kene.
-
-
Kvasir
tag
Megvárom a többi C modellt - és hogy a Pannon forgalmazza-e bármelyiket is.
Nem semmi a 46.000 pengős árcsak így tovább, a symbian egyre olcsóbb lesz!
-
03061981
tag
válasz
Quasi_modo #121 üzenetére
Pedig a telcsid igen csak bírná, nem?
-
64b0r
aktív tag
Szép teló! Örülök, hogy a nokia újra rátalált a fém burkolat koncepciójára a fiók mélyén!
Ideje volt már...
-
csab2
veterán
Nem rossz!
Én mondjuk az új E és N szériát várom már piszkosul. -
No-kia
addikt
nah ezt még megvárom, nagyon tetszik
-
Atikusz
senior tag
lehet marketing okokból nem raktak bele wifi-t, az majd a Nokia C5i-ben lesz? vagy gondolták, úgyis majd jönnek a SIM wi-fi-k, és ezek majd felülírják a wifi hiányát!
-
(An)Dante
őstag
Igen, csak az a baj, hogy sokan olyan tévhitben élnek, hogy az autofókusz eleve jobb minőséget biztosít, pedig ez borzasztóan nagy tévedés. Önmagában az AF csak annyit jelent, hogy a mélységélleség állítható, de ez egyáltalán nem garancia a jó dinamikatartományra, az alacsony torzításra vagy a megfelelő képfeldolgozásra. Többször írtam már, és ezt pl. a Nokia 5630 teszt is alátámasztja, hogy egy fixoptikás kamera esetenként sokkal jobb képminőséget is biztosíthat, mint néhány AF megoldás.
-
Hunter2
addikt
"fixfokusz" na ezzel el is van baxva számomra.
-
madarasz92
őstag
Nem rossz végre jó áron is lehet venni nagyobb tudásu minőségi Nokiat..
Ezt már szeretem.. -
meroly
veterán
Most hogy mondod tényleg inkább a 6120 folytatásának tűnik ami nem volt rossz a silány anyagminőséget és a gyenge akkut leszámítva.
Egyébként a wifi kérdés jogos, én személy szerint nem hiányolom, amennyit telefonon netezek, azt elbírja a céges limit
Azt vallom, hogy netezni még mindig számítógépen kell, akár mobilnet akár vezetékes. -
Inarus
addikt
Inkább a 6120 Classic által megkezdett irányvonal folytatása.
(#15) Stiky, (#17) DasH_001, (#19) rizso, (#23) glutamin, (#35) BloodRay, (#40) tariattila, (#55) meroly, (#68) EczkE és a többiek: A wifi téma, olyan, mint anno az infra volt: a szolgáltatók gyomra könnyebben veszi be a wifi-mentes készülékeket az alacsony szegmensben, ha abban van 3G vagy HSPA. Ergo könnyebb betuszkolni a gyártónak egy-egy szolgáltatói kínálatba. Függetlenül még mindig jóval kevesebben vesznek készüléket.
-
meroly
veterán
Áh nem lesz annyi szerintem, nem az a kategória, az E52 kerül annyiba.
Néma BOBI: mégis mit szeretnél még változtatást? Symbian adott, csak a külsőben lehet, az meg valljuk be egész pofás lett. Bár a menü és a törlés gomb elég picike, dehát ez van.
(An)Dante: látom átformáztad a cikket.
Amúgy most esik le hogy már tart a CeBit, úgyhogy jöhet a többi C series
-
sunone
aktív tag
az ár tekintetében számítsátok még hozzá a helyi adókat, illetékeket, és a szolgáltató/kereskedő haszonkulcsát.
70-80eFt kezdő árra tippelek Mo-on.Láttunk már példát a sajtóanyagokban szereplő reklámár és valós nem pici piaci ár különbözetére :-)
-
--Nozbert--
aktív tag
A fixfókuszos kamera gáz,de ezért az árért ez vállalható kompromisszum.
-
03061981
tag
Ez pont így jó ahogy van. Illetve nem kell a közösségi cucc. Minek? Szerintem még kevés a mobilnet felhasználó (aki kimondottan telefonon netezik). A Wifi sem kell. Ez pont annyi ami egy átlag felhasználónak kell. Második telefonnak tökéletes. Gondolkodom megvételén. Az üzemidőnek, ha a fele igaz akkor tuti!
És azt ne felejtsétek el, hogy ingyen navigáció!!! Ez magában ér 20K-t! (szerintem) -
aronocs
tag
Úgy látom, hogy a számgombok domborodnak, emellett jó nagyok is, ami remélhetőleg jót tesz majd a használhatóságnak. A WiFi-t viszont én is hiányolom, annak ellenére, hogy ez egy "belépőszintű" okostelefon.
Talán csak ahhoz nem vagyunk még hozzászokva, hogy egyszerűbb készülékekbe is Symbian kerül manapság.
-
lindermen
senior tag
5630 -wifi, + GPS, + fémes(ha minden igaz), méretre pl alig van különbség...
Tetszik, lehet lecserélemJah majdnem kihagytam a nagyobb akksit
-
domi007
őstag
Hm, nem is tudom...QWERTY es WiFi nelkul MSN-ezni...valahogy nem az igazi, de a telo tenyleg ottvan egyebkent tudasban es designban
-
m@xsys
senior tag
Nekem amolyan semmilyen, de a készenlét ha igaz ?
-
Megvan az új telefonom
!
Ár és tudás is az ami nekem kell
Összehangolom az ipod touchommal és netezni is tökéletesen tudok majd
-
tibz03
őstag
Elírás az utolsó mondatban:
...USB kábel és WH-102 jelű sztereó fülhallgató is elkérhető lesz.
-
meroly
veterán
válasz
Habib[HUN] #86 üzenetére
Azért a hosszú üzemidőre kíváncsi vagyok, bár ha a negyedét hozza a gyári értékeknek, akkor is jók vagyunk.
Itt még az akku kapacitása is el van írva. BL-5CT-ből nincs 860mAh.
-
aram01
nagyúr
nagyon komoly kis tella,bejövős,ennyiért meg ki tudja?talán meg is veszem
-
Habib[HUN]
senior tag
Szerintem megvan az új céges telóm
Navigáció, gyors net, hosszú üzemidő
Az ára is baráti.
-
ALI_G
veterán
Ez egy nokia közép-felső kategóriás teló + fémház. nabumm
-
Teszla_
senior tag
Ez a formavilág nekem nagyon nem tetszik
Korábban is volt már ilyen a Nokia-nak, de azok se tetszettek egy kicsit sem. De ahogy látom, másnak viszont bejön.
A hátlapot nem lesz könnyű eltávolítani szerintem. -
plus44
veterán
Kellemes csalódás ez a gép.
-
-
meroly
veterán
Ez sem teljesen fullos. A hivatalos itt van: forum.nokia.com
PH! addikt lettem
-
-
Jhonny06
veterán
WiFi teljesen fölösleges egy ilyen telefonba. GPS inkább.
-
xmaas
őstag
ha wi-fi is lenne bene akkor tokeletes lenne meg is vennem , csak azt nem ertem miert kell eroltetni a rohadt kozossegi szarsagokat telefonokba azok nelkul szegeny gyerekek nem is tudnanak elni mar ?
-
RootRulez
félisten
Ha lenne benne wifi, én is elgondolkodnék a cserén, mert tetszik. De így...
-
GALARDO
addikt
Nekem tetszik!
-
Titan44
tag
Egy erős Nokia készülék, ordít róla a márka, jól használható, kezelhető, sok-sok éves tapasztalatra épülő telefon.
-
videóhíváshoz használható QCIF felbontású előlapi kamerát
Az előlapi kamera felbontása VGA, javítsátok.
-
Nem tudom miért, de nekem ez tetszik és a kezdőára se rossz. Pedig tipikus Nokia.
Mikortól kapható?
-
válasz
RandomGosu #6 üzenetére
Az sajnos véletlenül kimaradt...meg aztán három hónap múlva hogyan lenne egy még újabb telefon belőle?
meroly
Legalább következetes voltam...
-
8nemesis8
veterán
Nagyon jó árban megszokott Nokia minőség. Habár nem tudom ezek a közösségi funkciók miért ennyire szükségesek, ekkora kijelzőn nem hiszem, hogy ezt bújnák majd mindig.
-
A szolgáltatáslista tetszik, de a külsőt még sokáig emésztenem kell ahhoz, hogy azt tudjam mondani, hogy tetszik. Ennél az 5630 is vonzóbb számomra, az E52-vel pedig nem is említem egy lapon.
Ez a 26 napos készenléti idő viszont nagyon tetszik
A 2,6 nap már valóságos idő lesz átlagos felhasználás mellett. Nem értem ezt a "ki tud nagyobbat lódítani" versenyt, de ez biztosan dobogós lenne. -
-
Jhonny06
veterán
Ezt most iszonyatosan eltalálták. Kevés szép készülék van a piacon, talán ezért is csodálkozok ennyire, ha akad egy szép darab. Ha egyszerűbb készülékben gondolkodnék, csak ez.
-
joey04
titán
válasz
Quasi_modo #37 üzenetére
ez már lassan csoda, de megint egyetértünk
-----a telefon szép, tetszik nagyon (külsőre)
-
gerilee
aktív tag
Nahát, nahát. Egy telefon kinézetű telefon..
Nekem nagyon tetszik, már szinte csak a dualSIM-et hiányolom belőle.
A wifi 10,2 HSPA mellett majdnem felesleges... -
meroly
veterán
válasz
bolondember #44 üzenetére
De azért ez is nagyon jó. FP3-as, szerintem minden rendben van vele, ilyen van az 5630-ban is.
Amúgy csak a keret fém ugye? A hátlap nem ha jól látom. Hál a jó égnek, végre rájöttek hogy az ott előnytelen.
-
(An)Dante
őstag
600 MHz-es ARM11 processzort kapott. WLAN nincs benne.
-
meroly
veterán
Én már a kiszivárgott képeken is láttam hogy nagyon jó készülék lesz.
Azért egy erősebb akkuban bíztam, kíváncsi vagyok ezt a készenlétet 1050mAh-ban hogy oldják meg, de még ha csak közelít hozzá akkor sincs vész.
Profás lett! Tetszik! -
tariattila
veterán
nah...szétnéztem máshol is és tényleg sehol nem írnak wifi képességről...
Ez így 2010-ben egy okosnak nevezett telefontól vajon csak ciki vagy totál GÁZ??
utóbbira szavaznék... köszönjük nokia! még egy (mjadnem) tökéletes telefon... -
tariattila
veterán
Szerintem a wifi is benne kell, hogy legyen csak kimaradt a leírásból (nagyon remélem!)
Ha benne van akkor meg is van az E51 utódja...remélhetőleg hasonló stabil szoftverrel... -
tome.jr
addikt
Nagyon tetszik a design és az ár sem vészes. Most akkor ezzel lehet normálisan jegyzetet fotózni vagy sem? Ez lényeges lenne számomra.
-
PH-User
addikt
Végre nem egy újabb vaktelefon!
-
-
total90
veterán
Nekem nem tetszik külsőleg
Ezek a gombok... dizájner csere lehetne már
-
BloodRay
veterán
Nem rossz, csak sajnos kicsit kicsi a kijelzője és a wifi még beleférhetett volna.
A hátulja nekem nem nagyon gyerebe. -
glutamin
őstag
Rendben. Ilyen EDOF-os telót még nem teszteltem ilyesmire. Ha ennyire ki tudták terjeszteni az éles tartományt, akkor már jó lehet. Én korábbi készülékeknél tapasztaltam azt, hogy vagy homályos, vagy túl apró.
Nyilván a gyártóknak előnyösebb a fix felépítés a mozgatható lencse/érzékelő mentes megoldás mert sokkal olcsóbb. De egy K800-as modulját is lehetne már fillérekért gyártani, ami azért igényesebb megoldás. De sajnos ez megmarad a 100 ezres kategóriának, ahogy elnézem itt a mostani telókat.
-
válasz
Quasi_modo #31 üzenetére
Kifejtenéd, hogy miért nem?
Én merem állítani, mert tisztában vagyok a fényképezés alapjaival. Egyszerűen fizikai törvényszerűségek miatt van így. Adott az érzékelő mérete, ehhez adott a mélységélesség terjedelme. Kész.
rizso:
-
madstunt
addikt
Mi ez a rinya a 2,2 coll miatt? Nyilvan jobb a nagyobb,nagyobb felbontassal de avval nem lenne ekkora keszenleti ido,ilyen felbontassal meg felesleges tobb coll.Most is 2,2 collon vagyok es hasznalhato,netezni szoktam eleg sokat rajta pl
-
(An)Dante
őstag
Igen próbáltam már fixfókuszos EDOF kamerával. A Nokia 5630 is alkalmas jegyzetek fotózására 20-30 centiről. Ebben ugyanaz a modul lesz: Nokia 5630 kamera.
-
Az a baj, hogy semmi, de semmi különbség nincsen egy jegyzet fotózásnál a fixfókuszos mobiltelefonnál és az autofókuszos mobiltelefonnál, mert az érzékelő pici mérete miatt a DOF szinte végtelen (hacsak nem 10 centiről akarod fotózni...). A fix fókuszosnak annyi előnye van, hogy nem kell várni, amíg megtalálja az autofókusz az "élességet".
Egy kompakt fényképezőgépnél más, ott már jóval kisebb a DOF, ott kell az autofókusz.. -
JanFe
aktív tag
Nem rossz. Kifejezetten tetszik
-
-
(An)Dante
őstag
Az AF inkább csak makró módban érdekes telefonok esetén, amúgy kevésbé fontos. Az új EDOF fixfókuszos modulok 20-30 centiről már szintén éles képet csinálnak, így általános célra tökéletesen elegendő lehet. Ráadásul a telefonokban a mini AF optikák plasztik lencséi inkább csak fokozzák a hibákat mintsem minőségi ugrást biztosítanának.
-
D@niel
addikt
Végre valaki aki érti a lényeget
Ha lenne benne wifi, autófokuszos 1000mpixeles kamera, mi értelme lenne a Cseries-nek? Legyen minden mobil tök egyforma belül, csak a külső legyen más? Fura......
Ha már itt nyavalyognak páran, hogy ez meg az mért nincs benne, akkor menjünk tovább: mért nincs benne divx lejátszás, 25fps videó rögzítés, qwerty, facebook kliens, widgetek?
C=Classic.
-
-
rizso
addikt
Fura zsiráf
Olyan nagy valami lenne ennyi pénzért a wifi meg az AF??
-
Jadro
veterán
Nem is ronda, d a hátoldal megoldás annyira nem tetszik. Teljesen jó kis cucc ez.
-
DasH_001
tag
Az ára jó, a kinézete szerintem kevésbé.
A számgombok és a d-pad mérete megfelelő, de a Sym és C gomboké közel sem.Egy wi-fi kellett volna még bele.
Fő attrakciónak nevezni a csevegést felesleges.
Nagy vonalakban E52 - 500mAh - wi-fi - design (szerintem) - 35eFt.
-
D@niel
addikt
A wifi antenna hiányát a fixfókuszos kamerával úgy kell venni, hogy ez még is csak egy klasszikus mobil telefon: itt a telefonálás, sms-ezésen van a hangsúly -amire alap esetben használja az ember a készüléket- és ehhez hozzá jöttek a mai kor követelményei is.
Nekem is tetszik!!!
-
Stiky
senior tag
válasz
RandomGosu #6 üzenetére
Ez jó kérdés. A GPS helyett inkább az kellett volna.
Jól néz ki mindkét színben. Csak a fehér hátlapján a szürke színt nem tudom mire vélni...
-
csibor
addikt
Még a végén megtérek,és megveszem első Nokia telefonomat
Persze ha elég strapabíró,meg a tré nem szalad el az árazással.
-
FRENK1988
veterán
Ezen már az új Symbian feszít?
-
EczkE
veterán
Nem is rossz, de a wifit hiányolom
-
Ricardo
titán
Elsőre nem igazán jött be, Így viszont nem olyan rossz. Azt azért tartom ha két színnel jönne (remélem lesz olyan változat is), még szebb lenne. A Fém keret miatt reménykedem hogy az anyagminőség nem lesz gyenge. Ha a készenlétnek a fele igaz még az is kiemelkedő.
Az ára viszont nagyon jó -
egész szép, nokia-nak (szinte) mindig szépek a klasszikus formatervei
-
cr4sh-
tag
Tök jó ennyi közösségi oldal és csevegő cucc integrálása, csak a 2,2 hüvelykes kijelzőn élvezhetetlen. A navigálásról nem is beszélve.
Egyébként elég pofás lett. -
(An)Dante
őstag
válasz
Quasi_modo #4 üzenetére
Gyalogos navigációhoz elég lehet, plusz vezetés közben a nyilas variáns is elég lehet ha csak néha-néha van rá szükség. Az új Symbian aktív készenléti kijelzők viszont egyre használhatóbbnak tűnnek.
-
RandomGosu
senior tag
wifit miert nem lehet bele tenni manapsag?
-
hans87
tag
hmmm 5630 utódja?
Nem tűnik olyan szörnyűnek mint vártam, bár kíváncsi vagyok élőben milyen.
Amúgy a fixfókuszt nem lehetne elfelejteni? Nem értem miért jó....
Vas milyen lehet alatta? Szokásos 434 Mhz-es proc + 128 MB RAM? -
26 napos készenlétet
Ez nem piskóta!
Tetszene egy legalább 2,6os kijelzővel! Bár ennyi pénzért így sem rossz! -
sagesz93
addikt
Nemronda, nemrossz.
-
atike
nagyúr
Nem is rossz... Alakul a Nokia...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged