- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
sompetike #25 üzenetére
"amugy meg szidjátok nyugodtan a nokia-t, még mindig ö adja el a legtöbb telefont,akkor csak tudnak vmit...."
Nem, sajnos nem tudnak. Nekem is van olyan ismerősöm, aki telefoncserére készülve azt mondta: valami Nokiát veszek, a Nokiák jók, nem?
Berögzült egy kép sokak fejébe, amit kialakított magáról a gyártó (sok, tényleg kitűnő készülékkel), és megszokásból meg sem nézik más gyártó készülékeit. Csak közben eltelt az idő...
Én nagy reményeket fűztem a T&T-hez a bejelentésekor, nagyon tetszett a koncepció. A megvalósítás már kevésbé, kitűnő példa ez a telefon is. Igenis tudomásul kell(ene) venni, hogy hasonló vagy jobb készülékek kaphatók más gyártóktól hasonló áron. Erre a Nokiánál is rájöttek különben, mert 10% árcsökkenést ígértek világszerte (nem tudom, megvalósult-e végül).
Vajon miért lett divat fikázni? Nem lehet, hogy okot adott rá a gyártó? Én a magam részéről sajnálom, hogy így van, az első telefonom is N5110 volt, később is használtam igazán jó készülékeiket. Mostanában fel sem merül bennem, pedig csere előtt vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Formula-1
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- YouTube
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Futás, futópályák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest