Hirdetés
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZ4B
tag
most legalább látni, hogy ahol kolbászból van a kerítés, még ott is havi 6700-ért 5 gb után kuka gprs-re lassítanak, nem csak az ördögi magyar operátoroknál
-
felpéci81
csendes tag
Sziasztok
Egy pár napja van nálam magyar.Az ár nem lesz olyan elrettentő.Sztem kisebb cégeknél akár 180e bevezető áron ami nyár közepére akár 120ra is lemegy.
Igen drága az ára, de a minősége kárpótol.Minden szempontból plusszt adok ért.Kompakt.
Kicsi, erős akksi, fantasztikus kijelző a kis mértehez képest.Egy dolgot viszont mindenkinek ajánlok hozzá.Az 1 ram memóriát cserélni 2 gigára.Sokat dob rajta.
A windows 7 starter pedig ha utánajártok neten.Rengetek kis alkalmazás van amivel majdnem olyan jó mint egy igazi W7.Ajánlom.....
-
meroly
veterán
Szép kis réteg-netbook lesz. Hamár van rétegtelefon (8xxx széria), miért ne legyen az első netbook is réteg-netbook. Ezt nem szeretem a nokiában, mindig túláraz, de a jónép úgyis megveszi, mert nokia.
Ha telne rá egyébként én is megvenném
-
Gergő_
őstag
teljesen reális ára van pl ha azt nézzük hogy az msi-nek milyen air klónjai vannak és mennyibe kerülnek
a hp netbookjai is 150k körül kezdődtek anno, ha ahhoz viszonyítva is reális ez a 200k-s ár -
m@xsys
senior tag
Vicc ez az ár, mint írtátok: pofátlanság.
Igaz még nem láttam élőbe, de biztos ennyit nem ér. Nekem nem!
Nincs is rá szűkségem.
a MacBook is drága mulatság, de ott tudás is van mögötte legalább. Szinte kivánom a Nokiának, hogy még a funok se vegyék meg. Még is mi a f..szt képzelnek ezek? -
GALARDO
addikt
Ennyi pénzért nem kell!
-
plus44
veterán
Nem tudom kell-e, érdemes-e fizetni a jó minőségért ennyi plussz pénzt.
-
BloodRay
veterán
Az ára...
Csak gratulálni tudok annak aki megveszi majd ilyen áron.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezért ennyit elkérni nem kicsit pofátlanság. Oké hogy az anyaghasználat jobb mint a többi netbooké de akkoris. Szerintem nem lesz túl sikeres így.
-
blueMerle
veterán
válasz
Laci_a_Paci
üzenetére
Mint akármelyik netbook...

-
<NewL>
addikt
válasz
madarasz92
üzenetére
legalább ő tud angolul

-
madarasz92
őstag
Na már a nokia-nál is ferde szemű beszél?Nem finn a Nokia?
Egyébként elég sok az a kőzel 200ezer forint!

-
blueMerle
veterán
<NewL>: Azért amnnyira nem mert még mindig, lassan 6 hónapja tart az akció

Az pedig hogy minden olcsóbb...egyszer gyere el szombaton a Komáromi Tesco parkolóba, és ámulni bámulni fogsz mert az autók 90 százaléka szlovák. Ezek szerint mégsem minden olcsóbb
Ami sokkal drágább nálunk az a dohányáru, benzin, alapveto élelmiszerek. Ami viszont olcsó Szlovákiában az a szórakoztató-elektronika, a fehér-elektronika viszont megintcsak Magyarországon van jobb áron. Jó itt a határnál élni, sokszor megéri 
David75: Ez a Nokia booklet itt is brutális áron lesz, az O2 már itt is reklámozza, és oket ismerve kegyetlen ára lesz.
-
<NewL>
addikt
De írtad régebben ,hogy az is egy különleges alkalom volt arra ,hogy ennyiért vehessél iphone-t.
Át kellene költözni hozzátok,ott majdnem minden olcsóbb
Ennyiért ez,ha találnám a pénzt akkor sem adnám érte ...azért mert rá van sütve a Nokia márka (ami kezd mára már nem is annyira nagy,neves márka lenni) azért ennyi az ára.
Amúgy se kellene,nekem kell az optikai meghajtó.
-
blueMerle
veterán
-
BiP
nagyúr
Sima 67-ért jó lenne
vagy ha a havi 20 euró lenetezhető lenne.Amúgy meg ha azt nézem, hogy az iphone-okat mennyiért adják, és viszik,mint a cukrot, akkor ez sem drága.
-
Vtwo
őstag
Ennyiért?

-
Z-o-t-y
tag
Bizisten barátságos árat olvastam a címben. Mondom ez jó drága

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Diablo IV
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Spigen Essential Ee673eu 3-portos hálózati töltő 67W Fehér (2xUSB-C, 1xUSB-A)
- Telefotó objektív mobiltelefonhoz (Reeflex G-Series - Super Telephoto 240mm)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vagy kényeztetö? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

az egy jobb ország
Ami sokkal drágább nálunk az a dohányáru, benzin, alapveto élelmiszerek. Ami viszont olcsó Szlovákiában az a szórakoztató-elektronika, a fehér-elektronika viszont megintcsak Magyarországon van jobb áron. Jó itt a határnál élni, sokszor megéri