Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
SZ4B
tag
most legalább látni, hogy ahol kolbászból van a kerítés, még ott is havi 6700-ért 5 gb után kuka gprs-re lassítanak, nem csak az ördögi magyar operátoroknál
szigNÓ
-
felpéci81
csendes tag
Sziasztok
Egy pár napja van nálam magyar.Az ár nem lesz olyan elrettentő.Sztem kisebb cégeknél akár 180e bevezető áron ami nyár közepére akár 120ra is lemegy.
Igen drága az ára, de a minősége kárpótol.Minden szempontból plusszt adok ért.Kompakt.
Kicsi, erős akksi, fantasztikus kijelző a kis mértehez képest.Egy dolgot viszont mindenkinek ajánlok hozzá.Az 1 ram memóriát cserélni 2 gigára.Sokat dob rajta.
A windows 7 starter pedig ha utánajártok neten.Rengetek kis alkalmazás van amivel majdnem olyan jó mint egy igazi W7.Ajánlom.....
-
meroly
veterán
Szép kis réteg-netbook lesz. Hamár van rétegtelefon (8xxx széria), miért ne legyen az első netbook is réteg-netbook. Ezt nem szeretem a nokiában, mindig túláraz, de a jónép úgyis megveszi, mert nokia.
Ha telne rá egyébként én is megvennémImpossible is nothing
-
Gergő_
őstag
teljesen reális ára van pl ha azt nézzük hogy az msi-nek milyen air klónjai vannak és mennyibe kerülnek
a hp netbookjai is 150k körül kezdődtek anno, ha ahhoz viszonyítva is reális ez a 200k-s ár -
Fryskitt
addikt
-
m@xsys
senior tag
Vicc ez az ár, mint írtátok: pofátlanság.
Igaz még nem láttam élőbe, de biztos ennyit nem ér. Nekem nem!
Nincs is rá szűkségem.
a MacBook is drága mulatság, de ott tudás is van mögötte legalább. Szinte kivánom a Nokiának, hogy még a funok se vegyék meg. Még is mi a f..szt képzelnek ezek? -
GALARDO
addikt
Ennyi pénzért nem kell!
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
plus44
veterán
Nem tudom kell-e, érdemes-e fizetni a jó minőségért ennyi plussz pénzt.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
BloodRay
veterán
Az ára...
Csak gratulálni tudok annak aki megveszi majd ilyen áron."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
Napfénysüti
nagyúr
Ezért ennyit elkérni nem kicsit pofátlanság. Oké hogy az anyaghasználat jobb mint a többi netbooké de akkoris. Szerintem nem lesz túl sikeres így.
Més que un club!
-
blueMerle
veterán
válasz Laci_a_Paci #15 üzenetére
Mint akármelyik netbook...
-
<NewL>
addikt
-
madarasz92
őstag
Na már a nokia-nál is ferde szemű beszél?Nem finn a Nokia?
Egyébként elég sok az a kőzel 200ezer forint! -
-
blueMerle
veterán
<NewL>: Azért amnnyira nem mert még mindig, lassan 6 hónapja tart az akció
Az pedig hogy minden olcsóbb...egyszer gyere el szombaton a Komáromi Tesco parkolóba, és ámulni bámulni fogsz mert az autók 90 százaléka szlovák. Ezek szerint mégsem minden olcsóbb Ami sokkal drágább nálunk az a dohányáru, benzin, alapveto élelmiszerek. Ami viszont olcsó Szlovákiában az a szórakoztató-elektronika, a fehér-elektronika viszont megintcsak Magyarországon van jobb áron. Jó itt a határnál élni, sokszor megéri
David75: Ez a Nokia booklet itt is brutális áron lesz, az O2 már itt is reklámozza, és oket ismerve kegyetlen ára lesz.
[ Szerkesztve ]
-
<NewL>
addikt
De írtad régebben ,hogy az is egy különleges alkalom volt arra ,hogy ennyiért vehessél iphone-t.
Át kellene költözni hozzátok,ott majdnem minden olcsóbbEnnyiért ez,ha találnám a pénzt akkor sem adnám érte ...azért mert rá van sütve a Nokia márka (ami kezd mára már nem is annyira nagy,neves márka lenni) azért ennyi az ára.
Amúgy se kellene,nekem kell az optikai meghajtó.
[ Szerkesztve ]
There's an app for that
-
blueMerle
veterán
Mennyiért? Kemény 1 eurót szurkoltam le érte -igen ez az ára, nem kezdorészlet- 24 hó huséggel, a havidíj pedig 24 euró, azaz 6432 Ft, ebben van 300 perc minden hálózatba, 50 SMS és 2GB adatforgalom.
Ennek a Nokia cuccnak az ára viszont egy vicc. Komolyan, nem tréfa?
[ Szerkesztve ]
-
BiP
nagyúr
Sima 67-ért jó lenne vagy ha a havi 20 euró lenetezhető lenne.
Amúgy meg ha azt nézem, hogy az iphone-okat mennyiért adják, és viszik,mint a cukrot, akkor ez sem drága.
-
Vtwo
senior tag
Ennyiért?
-
Z-o-t-y
tag
Bizisten barátságos árat olvastam a címben. Mondom ez jó drága
http://instagram.com/_doublez_
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Paidashu 10600MAH , 22.5W Gyorstöltő powerbank!
- Xiaomi 120W szupergyorstöltő adapter Gyári Új 12hó jótállással/számlával
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8 Pro Nillkin Camshield Pro zöld tok
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest