Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nanuk
csendes tag
válasz
Quasi_modo #5294 üzenetére
Meg voltam győződve, hogy mindenkinek ilyen gagyi. Ezekszerint csak az enyém. Az éjjeli szekrényen van éjjel, ami nem rázkódik mindig úgy mint a kocsi, így ott jobban bírja
-
Nanuk
csendes tag
Sziasztok!
Nektek is ilyen gyalázatos a töltő csatlakozás?
Ennyit még nem szenvedtem telefonnal. Főleg ha kocsiban akarom tölteni. ezerszer csúszik ki... -
Nanuk
csendes tag
Szia! Az első link nem jó. Engem is érdekelne az a program, mert az egyetlen dolog ami zavar az új szofton az ez a digitális óra kérdés.
Egyébként annó elsők özött vettem itt a fórumon ilyen telót, azóta nem nagyon szóltam hozzá, de rendszeresen olvasgatok. Tehát már hosszútávú tapasztalataim vannak. Továbbra is az a véleményem, hogy nagyon jó a telefon, és egy percig sem bántam meg. Én nem művészkedek ennyit a fényképezőjével, jobbára automata módban használom, de azóta semmilyen más fényképezőt és videókamerát nem használok. Teljesen megfelel a hétköznapi és családi ünnepek megörökítésére.Most néztem, olyan 1400 fotónál járok vele. Tök elégedett vagyok. Csak gondoltam 4-5 hónapos tapasztalatok alapján megosztom... -
Nanuk
csendes tag
Egy vaksötétben készült kép. A pince hátfala 6méterre volt a telefontól. Ablak nincs, lámpák lekapcsolva. Automata mód.
http://kepfeltoltes.hu/120717/2012-07-15-0115_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
Nanuk
csendes tag
válasz
Runner_fxr #527 üzenetére
Nagyon trendi dolog szindni a szimbit, de én teljesen elégedett vagyok vele. A telefon kifejezetten gyors. Míg N8-nál ha már sok kép volt rajta a görgetésnél nem tudta betölteni elég gyorsan az index képeket, itt nem tudok olyan gyorsan görgetni,hogy ez problémát okozzon. Nem akarok most hivatalból nagyon optimista lenni, de 5 nap után kezdek bátrabban nyilatkozni, hogy nagyon rendben van a cucc. 1-2 lefagyás be csúszott, de pl a feleségem i-phone-ja is szokott időnként(4s), és biztos vagyok benne,hogy a droidokkal sincs ez másképpen. Érdekes,hogy a szimbi hibáit mindenki fejből fújja, még ha álmából ébresztik is fel, de a nem kevés előnyét meg természetesnek veszik. Pl 2 napot még az első napokban is röhögve bírt a kütyü, pedig ilyenkor még intenzívebben nyomja az ember, és talán az aksi sincs az első töltéstől a csúcson. A családban vannak egyéb okostelók, de az 1 nap megválasztja őket. Mindenki elfelejti, hogy a fényképezőn kívül is vannak szinte egyedi tulajdonságai. Nem kell pénzért vagy feltört programokat használva navigációra bírni, vagy éppen az fm-transmitterrel sem minden hasonló cucc büszkélkedhet. Nem akarok i-phon-hoz hasonlítgatni, de arra van a legtöbb rálátásom, és tényleg nem egy kategória. Rengeteg hiányosságát írhatnám a nokiához képest. Kezdve a pc-s felhasználófelületek közötti nem kis különbséggel, vagy a memória bővíthetőségen át az olyan mára már alap dolgokig, hogy egy i-phonra nem lehet usb eszközt kötni (nálam ez napi rutin). A droidok biztosan nagyon jók, és talán vennék is olyan oprendszerű telefont, de inkább kiváncsiságból, mintsem,hogy wartburgból mercédeszbe ülnék. Meggyőzni nem akarok senkit, mert nekem édes mindegy,hogy ha csak egyedül is leszek ilyen oprendszerrel a világon, ha nekem megfelel akkor a többi nem érdekel. Nem másoknak kell megfelelnem már hála égnek.
-
Nanuk
csendes tag
válasz
Quasi_modo #513 üzenetére
Agybadugós a füles.
Ami nekem fura,hogy nem tölt a telefon pc-re kapcsolódáskor. Lehet,hogy beállítás kérdése, de eddig nem találtam ilyen opciót. -
Nanuk
csendes tag
Fényképeztem párat 38MP-el. Normál fényviszonyok mellett 12mb 1db kép!
-
Nanuk
csendes tag
-
Nanuk
csendes tag
Nem lehet kikapcs tartós nyomással soft resetelni sajnos. Szerintem kényelmesebb lenne pedig mint az aksis játék.
Más. Nem tudja valaki hol lehet venni ilyen mikro hdmi-hdmi kábelt? Nem ugyanaz a kimenete ugyanis mint az N8-nak, hanem kb fele, és ahol néztem ott nem láttak még ilyet, a dobozban meg nincs átalakító mint az N8-nál. -
Nanuk
csendes tag
Volt ma egy fagyásom. Teljesen váratlanul egy bejövő hívásnál. Csak az aksi levétel oldotta meg a dolgot. Remélem nem lesz belőle rendszer.
-
Nanuk
csendes tag
Szia!
Képeket még nem tettem fel sehová, mindenesetre nem okozott csalódást a kamerája.
Néhány első tapasztalat, mert még csak most sikerült mikrosimesíteni...
1, prémium érzés kézbefogva
2, nagyon jók a fizikai gombok
3, a piros gombbal bármiből ki lehet lépni, az a háttérben sem fut tovább
4, a vaku az N8-hoz képest is jóval nagyobbat villanhogy írjak negatívumot is: a led fényereje videózásnál jóformán semmire sem elég.
Hirtelen ennyi, de még ez az első nap.
-
Nanuk
csendes tag
Holnap landol nálam egy ilyen teló. Ha valami netán kimaradt a tesztből, akkor szívesen megválaszolom majd. Bár amatőr felhasználó vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- GAMEREK!! EZ A KÁRTYA...NEKTEK LETT KITALÁLVA!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest