Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pierre75
senior tag
Nem érzek ellentmondást.
"Először is határozzuk meg magának a laggnak a fogalmát. Laggnak nevezzük azt az eseményt, amikor egy program információfrissítési gyakorisága annyira lecsökken, hogy zavarja, esetleg akadályozza a program normális használatát."
Na ilyen nálam nem volt."lehetne gyorsabb és akadásmentesebb"
Ismerős Wp-s telefonja után keletkezett érzet.718 hsz.
Köszi! Utánanézek. -
Pierre75
senior tag
Én c7-en laggal még nem találkoztam, de tény és való, lehetne gyorsabb és akadásmentesebb, amit azért wp-s os-nél már láttam. A Belle-ben is akadnak nyűgök, amik Annánál még jók voltak (korlátozták a képnézőnél a nagyítást, nyissak helyette képszerkesztőt, ha nagyítani akarok, pontos akkuidő %-s jelzése, mert a B. Info, Monitor sokszor elég gyatrán tippel és még lehetne sorolni).
Elfogadom azt is, hogy ha vki mobilról akar netezni, annak valóban alacsony ez a felbontás. Ebben az esetben ott a HOX és társai. Megköti a kompromisszumát ő is az alacsony akkuidővel stb.
Ami a 808 kapcsán számomra zavaró, az a fagyás, melyről itt is és tesztekben is beszámoltak. Akkuidőről se sokat tudni. Ennek is kell idő, míg sw-en kigyógyul a gyermekbetegségeiből.
Vagy 2 hónapja gondolkodtam BT fülesen, mert a nyamvadt zsinórost már unom, de ezek szerint azzal is csak a nyűg van. -
Kobak77
aktív tag
Ismerős az a tünet, amit zozoo-nak írsz. Használod a készüléket, olvasol, lapozol, esetleg taskot váltasz, aztán egyszer csak minden előjel nélkül 2-3 mp-re megáll. Esetleg még az aktív alkalmazást is bezárja... Tapasztaltam már. Biztos nálunk vannak a lakásban ilyen symbian mániás manók, mert bár aktívan 3 telefont használok (E52, N8, Galaxy), ez csak a galaxynál történt eddig meg. Biztos kicserélték a manók a kezemben lévő telefont...
De hogy konstruktív is legyek. Azt tapasztaltam (N8+Belle-el összehasonlítva), hogy a Symbian általános működési sebessége bizony lassabb mint a galaxy-n lévő androidé. Nekem ugyan nem zavaró mértékben, de észrevehető. Viszont pont amit említesz, az akadás, na az pont az androidra jellemző, ilyen N8-on és E52-n sem fordult elő. És ilyenkor jön a "falhozvágom" érzés, ami ugye a két nokiánál nincs meg
.
-
MR007RM
addikt
Az N8 most függetlenül 70 körül van. Ha nem szemetes a rendszer, akkor nem akad úgy ahogy sejteted velünk. Tudom miről beszélsz, most fogom majd flashelni, ha meg jött az új, mert volt már jobb formában is. A Nokia vezetők pedig tegyenek rendet a saját márkaboltjukban, vagy zárják be. A szaros tokból azért ne legyen már hiány?? Nem mai dologról van szó. A fejétől bűzlik minden.
Egyébként feladtam a megelőlegezett pénzt a telóért. Csak 174 ezer volt így. Olcsóbb mint ha itthon vettem volna most. Persze tudom......
-
Nálam kétszer fordult elő N8 esetén még az elején, hogy HD videót vettem volna fel a telefonnal és a felvétel megakadt egy-egy másodpercre, ami visszanézéskor természetesen eléggé rontotta az élményeket. Utána inkább a másik telefonommal vettem fel videókat, az N8 fényképezésre maradt.
Remélem ilyen már nem lesz a 808-cal
-
donceleger8
őstag
Jó, akkor majd hazamegyek és elbeszélgetek az N8-al otthon nyugodt környezetben, hogy legyen oly kedves és akadjon már, mert ez a Misály nevű gyerek itten azt mondja, hogy akadnod kell!!!!!!
Bocs, hogy nem zavar a minimális laggolás a menüben való közlekedés során, bocs, hogy az én N8-am nem fagy, nem indul újra, bocs, hogy 720p videózás, videókészítés és fényképezés közben sem akad, bocs, hogy navigálás közben sincs probléma, és bocs, hogy simán játszok vele HD játékokat!
De no para, mint mondtam, elbeszélgetek vele, hogy hogy merészeli ezt!!!!!! -
donceleger8
őstag
Na ennyi! Elfogytak az érvek! Rögtön elfogult vagyok stb....
Már többször elmondtam, hogy engem nem érdekel milyen architektúra, nem a számok világában élek, ha tudja a telefon amit tudnia kell, vagyis amire tervezték, akkor egyetlen egy ilyen adat nem érdekel! Csinálja a dolgát a kisebb hw alatt? Csinálja!
Lehet, hogy te a számok világában élsz, de többen nem! Mi csak szimplán használni akarjuk a készüléket, és nyugodtan alszunk attól függetlenül, hogy nem a legszuperebb csilli-villi vas van belepakolva! Ezt fogd már fel végre! De tényleg hagyjuk! -
donceleger8
őstag
Na jó, ha már nagyon a vas a téma, akkor pl a 7-8 évvel ezelőtt vásárolt Intel Pentium D 3GHz-es processzor és a szintén akkori Ati Radeon X800 Pro 512 MB VGA a mai világban már elavult, az akkor árát hagyjuk, horror volt, de sulinetet ki kellett használni!
Viszont ugyanúgy, vagy még jobban kezelem velük a mai programokat, esetleg játékban is felülmúlhatom a mai többmagos procikat és mondjuk akár egy Ati Radeon HD 6750-es vga-t is! Ráadásul ez eléggé hosszú idő, telefonok esetében nincs ekkora eltérés! -
donceleger8
őstag
Érdekes, de nekem a kinézete nem tetszik. Elölről olyan mint egy meghízott C5-03, és már az sem tetszett!
Átlagi alattinak meg nem mondanám, most függetlenül az elavultságától és a rendszerétől, de azért több szolgáltatást nyújt alapjáraton, mint a többi gyártó, vagyis dobozból kivéve sokkal többre tudod használni!
Semmiképp sem átlag alatti! -
MR007RM
addikt
Ezt az általam nem mért tényezőt talán igazad van sehogy, de a friss levegő, oxigén mindig jótékony hatású. A szokásaimon nem akarok változtatni.
Csak egy példát mire gondolok. Kaphatsz tüdőrákot úgy is, hogy életedben 1 db cigarettát sem szívtál el és hasonlók. Na de hagyjuk mert megpofoznak a nem ideillő téma miatt.
Van most Magyarországon vki, aki megvette, vagy csak rendelkezik ezzel a telóval? Vagy talán ez az oldal nem olyan ismert? Ennyire csórók volnánk. Tudom milyen drága, de azt nem hittem volna hogy senki.........százezrek lesik mikor csökken az xxlgsm által fémjelzett árcinke az elviselhető értékhatár alá.
Tudunk reménykedni.
-
ak76
senior tag
Örülök hogy megkérdezted:
Javaslatom egy iOs,egy Droid,(de csak és kizárólag a felső közép kategóriától),illetve egy WP7 (rengeteg kompromisszummal) egy RIM a geekeknek,illetve a majdani WP8-as.(ez utóbbira én is kiváncsi vagyok,vajon merített e a MS az userek reklamációiból?)
A Symbiannal semmi baj nem lenne HARMAD ÁRON,valahol az occódroid árszintjén a kockázatok,és mellékhatások figyelembe vétele után(az occódroiddal is ugyanez a szitu)
Ennyi. -
Integra
titán
persze, ez benne van. én is kétlem, hogy most, hogy a wp8-cal is kijön ez a kamera, pár éven belül kapható lesz bármilyen más os-sel, de azért reménykedem, azt csak lehet
littlelieon: agree, 80mrd dodo kp-ből azért jussa megszórni a nokiát, már úgyis rég az ms házigyártója
befog jönni a wp8 szvsz
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legkomolyabb kamerás telefon, ami csak létezik, ám egyelőre egy tetszhalott platformon él csupán. A PureView technológia előtt viszont le a kalappal.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q / M920q Tiny mini PC- 8.gen Win11- Számla/garancia
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest