Hirdetés
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic V2 - origami
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
Sziasztok! Keresztanyámnak vennék egy egyszerű klasszikus mobilt. Mivel C2-01 korábban már volt neki, amit szeretett és kiismert ezért maradnék a Nokia-nál. Amire lenne használva: Telefonálás, néha fényképezés, stopperóra
21-ért volna GSM boltban, ami elvileg egy új készülék. Ez mennyire lenne jó vétel?! Esetleg van valami tipushibája ami miatt nem szabad megvenni, vagy esetleg van más tipus 20-30k ársávban ami jobban ajánlott?!
-
meroly
veterán
válasz
gyulavezir #116 üzenetére
Hát ilyen ez a popszakma....
A propelleres a telenor? Haláli -
gyulavezir
aktív tag
Aham, értem, tehát teljesen fair a szolgáltatóm részéről, hogy ha a cégem éves szinten közel milliós tételben fizet neki, akkor ő a 20forintos telefonját még 7ezerért függetleníti neki...
Nagyon szomorú vagyok, de köszönöm a gyors választ, asszem elintézem ezt a propelleresekkel -
meroly
veterán
válasz
gyulavezir #114 üzenetére
Ezt hívják szolgáltató függetlenítésnek és teljesen helyen úton jársz, a szolgáltatód annyi pénzért oldja fel. Más megoldás ezen a fórumon nem támogatott.
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki még van itt, talán tudna segíteni! 2010ben vettem a propellereseknél egy 6303i classicot, ami igazából tök jól működik, most odaadnám a gyereknek, hogy legyen telója, de neki nem telenoros az előfizetése. Megpróbáltam berakni a kártyáját, de függetlenítő kódot kér a telefon, nem zárkózik el a kártya használatától,mint korábban, akkor azt írta ki, hogy érvénytelen SIM.
Szóval kellene nekem egy ilyen kód, hol lehetne ezt megtalálni! Kérdeztem a telenor ügyfélszolgálaton, de ott olyan 7K-s összeget mondtak, hogy kb annyiba kerülne. Ezt csöppet pofátlanságnak tartom, mivel semmi hardveres hókuszpókuszt nem kér a teló csak egy kódot, amit szerintem a telefonba is bemondhatott volna...
Szóval, ha valaki tud ilyent, segítsen pls!Előre is köszi!
-
quailstorm
félisten
válasz
halhatatlan #112 üzenetére
Nem okosteló, esélytelen az ilyen.
-
meroly
veterán
válasz
halhatatlan #109 üzenetére
Ez esetleg? [link]
-
meroly
veterán
válasz
halhatatlan #107 üzenetére
Én ilyenről nem hallottam még.
-
halhatatlan
aktív tag
valaki tudna segiteni?????
kamerának szeretném használni a 6303 ci-met pc re és nemtom hogy létezik e ilyen progi ami kezeli
sos segitség kéne köszi üdv -
pe de
csendes tag
Sziasztok! 10.80-as frissítés jött. Ha valaki tudja mi van benne, jelezze, még nem próbáltam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest