Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Macrodroid
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCoy2
csendes tag
Hát előbb kellett volna írnom, most hirtelen előkerült egy fórum bejegyzés, amiben az van, hogy tud a Nokia a hibáról, és kövi frissítésben orvosolják a dolgot, és hogy nem minden telefonnál jelentkezik, sőt egy gyári alapbeállítás orvosolhatja is a dolgot. Csak várni kell, de ki tudja, hogy meddig.....
-
McCoy2
csendes tag
Szaisztok!
Ahhoz fordulnék kérdéssel akinek van ilyen telefonja. Bár gyanítom, hogy hiba lesz, és nem is túl gyakori, mert nem találtam róla semmit. Mikor hívást kezdeményezek azonnal feketére vált a képernyő Úgy néztem, hogy a kikapcsol mint amikor a közelség érzékelő miatt kikapcsol a képernyő. Sőt, ha odanyúlok a közelségérzékelőhöz, és elveszem az ujjam, akkor vissza is jön a kép, utána jól működik. Ami nagyobb gond, hogy hívás fogadásnál is ez a gond, ahogy fogadom a hívást, azonnal feketére vált a képernyő, de ugyan ezzel a módszerrel vissza lehet hozni a képet. A közelségérzékelő jól működik, teszt app szerint, nem láttam hibát benne. Úgy gondolom inkább software hiba lehet, de akkor miért nem találok róla semmit?A legfrissebb android van rajt, plusz a hívás kezelő appot is frissítettem, de nulla változás. Ha valakinek van ilyen telefonja, az mondja már meg nekem, hogy produkál e ilyen hibát?! Köszi!!
-
pszihó
aktív tag
Nem egy p30 pro, de 44 ropiért újként nem rossz. Kíváncsi voltam az Android one ra.
-
Dhampir
félisten
válasz
-Faceless- #44 üzenetére
Például a vízmérték.
-
Hallosz
senior tag
# 42 Dhampir
Ahhh most már értelek! -
janeszgol
félisten
A PhoneArena tesztje szerint átlag két nap meglehet: játékkal 7 és fél órát bír, a youtube majdnem valamivel többet 9 óránál. Ja és van night mode. Oké lehet nem a legélesebb, erre nem tért ki a videó, viszont amit láttam a tesztben, az alapján azt mondom hasznos.
Kezd egyre jobban tetszeni ez.
Ja és a fenti árak a 4/64 verzióra vonatkoznak. -
Dhampir
félisten
Nekem is szimpatikus az 5.3.
Régen nagy csalódás volt, amikor egy Sony Xperia E4 mobilról kiderült, hogy nincs benne giroszkóp, amit az adott alkalmazás igényelt volna. Emiatt forszíroztam.
Ezt leszámítva mégis tetszik ez az ügyes kis telefon.
A Nokia ügyfélszolgálata hamar válaszolt, amikor információt kértem. Angol nyelven lehetett velük kommunikálni.
-
Elemííír
lelkes újonc
Azért vicces, ahogy sokan szidják a kamera színvonalát, mert bár senki nem él a megapixelek meg a világmegváltónak propagált új technológiák bűvöletében, nekem mégis az jön le, h valahol mégis. A sokmegapixeles quad-bayeres, agyonzajcsökkentett (tisztelet a kevés kivételnek, ami nem festményszerű élményt ad) fotók mennyivel jobbak? Szerintem összességében semmivel, nekem ez fotósként még mindig természetesebb. Nem jó, de még mindig jobban esik ennek a képeire ránézni, ha kedvem szottyan belenagyítani.
-
Pablo26
csendes tag
Kicsit olyan bucsuban lőtt beütése van
-
formica
csendes újonc
Pár hete váltottam fateromnak egy régi Redmi 3s Prime helyett, neki teljesen megfelelő, a Redmihez képest ég és föld.
-
Dhampir
félisten
válasz
JamesFinn #31 üzenetére
Köszönöm, hogy megírtad ezt!
Viszont a Nokia honlapján, a jellemzőkben ezt írja:
Érzékelők: Környezetifény-érzékelő, közelségérzékelő, gyorsulásmérő (G-érzékelő), ujjlenyomat-olvasó
Ez nem az?
Persze az a fura, hogy a gyorsulásmérő az Accelerometer lenne, de itt meg G-érzékelőt írnak.
-
plömplöm
őstag
hát, rajta volt ez is a listán, mert hogy ez az egyetlen, jelenleg ötszámjegyű összegért kapható, bolti új 0km-es android one teló. aztán mégiscsak egy redmi 9 lett az adott fiamnak és nem ez, mert inkább a miui de az erősebb hw, mint maga a one. ráadásul a redmi9 10ezerrel olcsóbb.
-
ddaydome
senior tag
Sziasztok!
Szerintem a telefon 45 ezerèrt nagyon jó vètel lenne....Ennyièrt billeg a mèrleg.
Tovàbbà egy jó kamera elèg lenne hàtra ès egy kisebb, 4,7-s kijelző. Na az lenne csak a halleluja.Üdv:g
-
Hallosz
senior tag
Volt nálam néhány napig egy, ilyen cserekészüléknek. Sok hívás, 1/2 óra navi, sms e-email, Messenger Face, lefényképeztem néhány házat, 2 napig simán bírta. A hangja jó, napon árnyékolni kell a kijelzőt, semmilyen megakadás nem volt. Igaz, ha ettől megakadna az gáz lenne. De ment szépen tette a dolgát.
Fura, kicsit sajnáltam megválni tőle. -
enginev3.0
félisten
válasz
-Faceless- #21 üzenetére
+1
-
-Faceless-
őstag
Nagyon bejövős, már untam a MIUI, EMUI szutykokat. Tiszta droidot a népnek.
-
Di Natale
senior tag
válasz
bollokcs80 #6 üzenetére
Vigyázz, a járvány miatt sokan elvesztették a munkájukat. Dehogy a végén az operátorok között találd magad.
-
F.B.I.
veterán
60K-ért, nyers droiddal, 4Gb memóriával....hibátlan.
-
SkyLine3000
addikt
Elfelejthetnék már a gyártók ezeket a randa előlapi kialakításokat. Amúgy ez a hardver szépen muzsikál asszony Redmi Mote 8T-jében is. Ott sincs vele gond. Átlagembernek a főkamera minősége bőven jó.. Egyáltalán nem csinál rossz képeket. A többi kukkert úgy sem fogja kutya sem használni.
Jó áron ez sem (sokkal) rosszabb, mint kategóriatársai. -
jUUh
addikt
Egy FHD kijelzővel szerintem még korrektebb ajánlat lenne. Így se rossz.
-
válasz
forgonati #10 üzenetére
Az alsó káva nem ördögtől való ha a gesztusvezérlés mellőzve van . Könnyebb , jobb a virtuális gombokat úgy használni ,hogy nem a kijelző alját tapicskolja az ember.
Nincs ezzel a telefonnal semmi gond, csak a helyén kell kezelni pl céges flotta ,előfizetés mellé ingyen ..stb -
joey04
titán
remélhetőleg a háttérben való szervezkedés hatására lesz majd valami változás, mert siralmasan középszerű vagy gyenge ajánlatok vannak jelenleg a cégtől.
-
ghiottone
nagyúr
"két évig fogja kapni a frissítéseket" - Android One esetében nem 3 évig? Nekem az Android Enterprise vonal rémlik 2 évig garantált frissítéssel.
szerk.: nem tudom miért gondoltam a 3 évet, de tényleg legalább 2 év. Rosszul emlékeztem.
Pixel és Samsung egyes telóira van 3 év android esetén.
-
forgonati
őstag
A klasszikus rém gagyi forma, alul böszme káva, ami cssk arra jó hogy a márkanév odaférjen (nekem mondjuk nem lenne szemem kiírni) felül meg notch. Ha nem lenne rajta az elején a Nokia, azt gondolnám, valami retek cubot, doogee vagy hasonló...
-
A szürke nulladik árnyalata.... A régi jó kis nagyszerű Connected people kék egy unalmas kihajított palaszín lett.
-
janeszgol
félisten
Az előlapi kamera képe ocsmány, viszont a hang jó. Videóhíváshoz jó. A hátlapi kamera közepes alatti. A színek rendben vannak. A hang közepes.
Szerintem nem rossz ajánlat. A kijelző elmegy, a hardver nem rossz. A 4.2 BT-ért jár a mínusz.
Inkább azoknak való, akik többet játszanak, mint kameráznak, és olcsón akarják megúszni. -
bollokcs80
Korrektor
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Operátoroknál úgyis a jól csengő márkanevek mennek.
"Magunkfajtáknak" inkább egy Xiaomi-t vagy egy Realme-t ennyiért. -
törölt tag
Gcam-el lehet javítani a kamera minőségén, a google gomb egyáltalán nem Felesleges, ingyenes programmal át lehet állítani, nekem például a zseblámpát aktiválja .
-
enginev3.0
félisten
Pont jó lesz szerződéshosszabbítás mellé 0ftért oda adni az embereknek
-
szódával elmegy csak Q nagy és droid one van rajta
150mm fölött nekem nem kényelmes a teló, a one pedig számomra buta és ronda -
törölt tag
Gyakorlatilag felesleges volt időt és energiát pazarolni a gyártására!
-
NoMagix
addikt
Köszönöm a tesztet!
Jó ideje keresek valami új telót ebben az ársávban, de ennél sem fogott el az "ez kell nekem" érzés!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Építő/felújító topik
- Sorozatok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Hobby elektronika
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Befutott a Wear OS 6 fejlesztői verziója
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Fehér
- ELADÓ - Xiaomi 14T Pro 5G 512GB 12GB RAM Dual Mobiltelefon (2,5 év garanciával)
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Makulátlan Karcmentes Állapotban,2025.11.18-ig Apple Garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium számítógép PC Játékra! I7 12700KF / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest