- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Athos07
senior tag
Nem tudom már, hogy kerültem ebbe a topikba, de ez csak most láttam, és nagyon tetszik
Jópofa, hogy amikor elmegyek hazulról, a teló elbúcsúzik a számítógéptől (kilépek a vételi hatósugárból...)
Egyébként fura, de pl. az MM-ben jóval olcsóbb, mint az online áruházakban (ahol vicces módon drágább, mint a szebb, de amúgy ugyanazt tudó 2630)... szal online 22K, MM-ben meg ha jól rémlik 17K volt.. az már egész jó vételnek tűnik függetlenül .. alig drágább, mint egy 2600 vagy egy 1650...
-
Bog
HÁZIGAZDA
Szia,
köszi a véleményt és a hosszas jellemzést, ez sokak számára hasznos lesz még.
Mindenkinek:
A lassúságon azért akadok ki jobban, mint mondjuk egy 6600 esetén, mert ez egy lowend cucc, szinte nulla funkcionalitással, egyszerű kijelzővel, egyszerű hardverrel. Ha már nem tud sokat, legalább legyen gyors. Ráadásul 2008-at írunk, nehogy már ne lehessen ezt jobban megcsinálni, másoknak - érdekes - sikerült. Mindig van egy mérce, amihez lehet mérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest