Nokia 2600 Classic - ütemtévesztés

Bevezető

Elnézést. Először mi kérünk, mert kaptunk egy olyan tesztkészüléket, amely kritikán aluli. Ezért elnézést kérünk az XXL GSM-től, hogy beszerezték számunkra ezt, de semmi jót nem tudunk írni róla. Elnézést a Nokia fanatikusoktól, ez a telefon nem méltó egy piacvezető gyártóhoz. Illetve elnézést az olvasóktól, de a következő oldalakon igen jelentékeny méretű fikázás fog manifesztálódni. Megértésüket köszönjük.

Nokia 2600 Classic

Nokia 2600 Classic. A magam részéről a „klasszikozást” sosem fogom megérteni. Illetve az agyammal igen: elfogytak a számok, most elővesszük a régieket (bár az eredeti 2600 is csupán négy éve jelent meg), ha tégla formájú, akkor Classic lesz az új utóneve. Ha csúsztatós, akkor pedig Slide, néha pedig kitalálunk egy-két új megnevezést, mint mondjuk a Luna. A Classic szó jelentéséről viszont lehetne vitatkozni, mert általában a mindenféle területen tevékenykedő gyártók a legrégebbi, legsikeresebb, klasszikus termékeiket jelölik így később, amikor már felbukkantak újabb verziók is, nem pedig fordítva. Mindegy, nem ezen fogunk most fennakadni, van bőven más, amin majd lehet.

Nokia 2600 Classic

A tesztkészülék számozásából is kitalálhatóan az olcsó telefonok mezőnyében kíván versenyre kelni. 25 ezer magyar pénz körül indul az ára, nem sokkal alacsonyabb, mint a kategória egyik etalonja, a Samsung E200, de talán a legegyszerűbb ha a Domino csomagban megvehető E250-hez hasonlítjuk, amely mostanság 17 ezer magyar valutáért érhető el – újonnan. Magyarán nem az ultraolcsó, hanem a kicsit többet nyújtó készülékek között próbálja magát sikeressé tenni a 2600 Classic.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés