- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krisz1000
tag
ipari hulladék kategória. külf fórumokon azt olvastam egyik PC-s nokia program se tud vele csatlakozni.
smsnél nem lehet beállítani hogy a telefonmemóriába mentse őket, nekem folyamatosan a simre (új sim) mentette az smseket. 1 óra után feladtam a próbálkozást
emiatt elvileg egy idő után automatikusan törli a régebbi sms-eket, többen ezt irják.
arra rá sikerült jönnöd hogy hány smst tárol?? mert ilyen alapvető menü sincs benne.egyéb alap dolgokat is kivettek belőle ami még 515ben is benne volt.
pl normális névlista,
funkciógombok megfelelő konfigja
selfie gombot nem tudod megszüntetni, értelmetlen.
ha nem korábbi nokiád van, kontaktokat sem tudod importálni rá, pl vcf-ből.tragikus, gyalázatosan szar telefon, ahhoz képest állati drágán.
ui: ja és a menürendszere a lebutitás ellenére is logikátlan, nehezen kezelhető, a régi nokiák pörgös, gyorsan navigálható rendszeréhez köze nincs. kb olyan mintha randomba összekeverték volna a menüket.
ez kb annak jó, akinek van bent 30 kontakt meg olyanokat ír smsben hogy ja meg aha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Gitáros topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Steam Deck
- Vezetékes FÜLhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged