- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AceTom
aktív tag
válasz
#65675776 #57 üzenetére
Értem, köszi.
Akkor nem csak placebo hatás, hogy a régi mintha jobban hűtött volna.Nem gondoltam volna egyébként, régen nem is nagyon hallottam erről, hogy légnyomás is fontos adat (utána meg azt gondoltam, hogy csak túloznak a fontosságával). Na meg az accelero sem tűnik annyira sűrű bordának, de lehet, hogy akkor megcserélem valahogy őket, vagyis variálok.
Egyébként elég kevés tesztet találni ventilátorokról manapság.
-
AceTom
aktív tag
válasz
#65675776 #55 üzenetére
Kicsit ki tudnád fejteni jobban, hogy miből lehet azt tudni, hogy hol "kell" használni egy adott ventilátort? Olvastam már, hogy légnyomás számít, de hogy konkrétan hogy van azt csak sejtem. Esetleg valamiből meg lehet állapítani azt, hogy egy adott ventit hova kéne tenni, ha nincs megadva a gyári honlapon minden adat (meg azok egyébként se mindig őszinték..) ?
Azért vagyok kíváncsi főleg, mert felraktam egy Accelero S1-et az 5830-as kártyámra, és erre egy alap Arctic Cooling ventilátort tettem fel, 12cm-es PWM vezérlésűt, és azt lecseréltem a SWiF2-120P ventire, és mintha ez alatt jobban felmenne a hőmérséklet flash videó közben. Holott a SWiF valamivel drágább, és azt gondoltam, hogy jobban fog hűteni.
-
AceTom
aktív tag
Én nem régen vettem be quiet! ventilátort, nem ez a kategória árban sem, mint a Noctua. De azt nem gondoltam volna, hogy kimondottan hangosnak fogom találni, legalábbis nagyon morgó motorhangja van, amit nem vártam volna egy minőségibb ventilátortól.
Mellette pár gyári LED-es gigabyte ventilátor van, amik sokkal kevésbé zavaróak még max fordulatnál is, a SWiF2-ről nem is beszélve (azonos fordulatszámok mellett).Szóval egy kicsit szkeptikusabb lettem a drágább ventilátorokkal kapcsolatban, legalábbis azt elvártam volna, hogy a be quiet halkabb legyen a nála olcsóbb ventilátoroknál. Mindenesetre lehet, hogy megéri kiadni pár ezressel többet.. ha a noctuák tényleg halkak, nem csak papíron tűnnek jónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest