Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
fluiid
csendes tag
Sokmindenben igazad van, de azért a tn+panel elég megbízhatatlan ha webre/képernyőre dolgozol. Nyomdánál tényleg felülírhatja a rutin

Szvsz. grafikára egy jobbfajta használt PVA monitor a legjobb vétel ár-érték arányban. Jobban kedvelem a képét akármelyik ips-nél, pedig ültem pár előtt.
Ezt nyüstölöm hosszú évek óta, szimplán hibátlan

http://prohardver.hu/teszt/ot_24_huvelykes_kijelzo/samsung_syncmaster_244t.html -
MongolZ
addikt
Szerintem kinézetre abszolút elfogadható, ha a kijelző tényleg jó és a gombok sem vesztenek funkcionalitásukból az évek során, akkor marhára nem érdekel, hogy évente 3x, amikor átállítom a monitort, recseg-ropog a műanyag... én használni akarom, nem gyönyörködni benne. A dél-koreai gyártmányok minősége minőségi ugrást ért el az utóbbi 10 évben, nem tartok attól, hogy rossz minőségű lenne a termék. De azért picit csak ott lebeg az olcsó hús rémképe...
Új hozzászólás Aktív témák
- Úǰ! Dell S2721HGFA 27" VA 144Hz FHD 1ms
- LG 29WL500-B ultraWide gamer monitor leárazás!!! AkciÓÓ!
- Samsung,Dell,iiyama,LG,BenQ,AOC monitorok,garancia,számla,22-24",IPS,TN,W-LED,HD,FHD,FHD+
- GIGABYTE AORUS FO32U2 Monitor(oled,4k,240hz)+ monitor arm
- Garanciális, számlás LG 25UM58-P ultraWide gamer monitor leárazás!!!AkciÓÓ
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest