Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri78
őstag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
+1
Dvix: Továbbá a PS4-et, PC-t nem viheted magaddal vonatra, buszra.....vagy egy nyaralásra is kényelmetlen. Szerintem aki sokat utazik, annak tökéletes választás.
Nálam, mióta megvan a Switch, a PS4-et be se kapcsoltam, csak porosodik. Majd az új exclusive játékokat kijátszom, és ismét nem kapcsolom be egy ideig
Én már kizárólag switchen - hh módban játszom.
-
Dvix
senior tag
válasz
Plazmacucci #10 üzenetére
Mondasz valamit mert Ezért szereztem be a PC mellé PS4-et tavaly Júniusban.
Az exkluzívok miatt. Be kell valljam.
-
Dvix
senior tag
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Igen, értem a te meglátásodat is.
De szerintem ezt a kompromisszumot én nem vállalnám be.
A Nintendo szerintem nem tiszteli eléggé a fogyasztóit és nem szab normális árakat a szoftvereinek sem pedig semmi más cuccának.
De ez csak az én véleményem tényleg...
-
Dvix
senior tag
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
DOOM 1 -et is tudnak számológépen.
Most nem beléd akarok kötni, tényleg. De érzed a lényeget, hogy amilyen árakkal dolgozik a Nintendo és amit kínál az csak a "fanboy"-oknak éri meg. Normál konzol vagy PC, normál kinézetű játékokkal. Akik meg nem bírják ki, hogy hazaérjenek normális játékokat játszani délután, azok suliban vannak vagy komplett nem dolgoznak sehol és ráérnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Telekom mobilszolgáltatások
- 3DMark05 eredmények
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Xbox Series S + twin docking station + 2 db kontroller +1 db Ghost Cipher kontroller (garanciával)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest