Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én anno nyomtam pc-n többet mint eleget, majd x360on, most nemrég pedig ps3on platináztam mind3 részt.
Egyébként igaz hogy konkrét jelenetekre ismertem rá de volt olyan is nem egy hogy hé ez mi, ez nekem új..
Szerintem sol kis apróság lesz ami tetszeni fog az olyanoknak mint én. Isaac beszél végre itt is. És a kinézis lövés végre itt is olyan használhatónak látszik mint a 2.résztől volt.
Én örülök hogy készül belőle remake. Na nem mintha olyan vállalhatatlan lenne a régi de ennél újabb játékok is kaptak remaket és én örülök hogy mai grafikai szinten viszatérhetek az Ishimurára.. Bocsánat, USG Ishimura.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
-
Frissítve! Nézzük a Dead Space Remake új előzetesét!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest