- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
FuRiONight #69 üzenetére
-
BDave
őstag
válasz
FuRiONight #22 üzenetére
Szerintem alap lesz a szoftgomb a rendszer miatt (a 3.0 Honeycombból építkezik a 4.x és már a 3.0-ban is szoftgombok voltak, szóval ez szerintem marad). Ami nem gond, ha annyival nagyobb a kijelző, mint amennyit elfoglalnak. Vagy tűnjenek el használat közben (video alatt eltűnik, játék alatt nem).
(#24) Bici: a buli még csak most kezdődik, kár már az elején temetni!
Én arra leszek kíváncsi, hogy ha különböző hardverű telefonokat fognak majd kiadni a közeljövőben, akkor arra hogyan oldják meg a frissítéseket. Mindegyik gyártónak a Google fogja optimalizálni a rendszert? Vagy annyira egységesítve lesz az egész, hogy nem is kell optimalizálni? Ezekre kíváncsi leszek hétfőn.
-
eeXaa
addikt
válasz
FuRiONight #22 üzenetére
wp8 a kiszemelt. legföbb oka, hogy lassan 2 éve zune-ban rendszerezem a zenéim.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest