Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Magyar nyelvet nem tudom, de szerintem minden nyelvcsomag elérhető, minden típuson. Igaz engem nem foglalkoztat, hogy magyar-német-angol nyelven van a készülék
Garanciát meg az LG intézi, és gyári garancia révén ez worldwide szerintem, mint a Nexus, nexus 7 esetében, szóval itthon is lehet majd érvényesíteni.
-
törölt tag
igen, ne érts amúgy félre, mint technológia nekem borzasztóan tetszik az AMOLED, nagyon elegánsnak tartom, csak még a gyakorlatban van mit fejleszteni rajta. már amikor elkezdték 5-6 éve bedobni a köztudatba, akkor lenyűgözött, és azóta várom, hogy kiforrjon.
falijja: mondjuk engem a fényerő annyira nem zavar, inkább a dinamikus fényerőszabályzáson optimalizáljanak. általában többször találkozom olyannal, hogy sötétben kisüti a szemem a képernyő, minthogy napon nem látom rendesen.
-
Cyberpunk
félisten
Most neki állsz FHD-ban videózni azt hamar elfogy. Felhő meg nem opció, amíg nincs korlátlan mobilnet, mivel wifi nincs mindig a közelben.
Értem én legyen benne 8GB a költségcsökkentés címén, bár a nand flash árak eléggé a padlón vannak. De akkor legyen bővíthető. Azt ha valaki igényli pakolhat bele egy 32-est.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Hobby rádiós topik
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged