- iPhone topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alt4Ir
tag
Hát nekem sikerült szert tennem egyre, és igen csak pozítiv meglepetés a kártya! Alap beállításon (1100Mhz), még 100% terhelés mellett sem hallom ki a házból! Nagyon csendesre sikeredett ez e hűtés! Úgyhogy aki úgy véli hogy hangos meg marketing , az nem jól tudja! 1300Mhz nél már megjön a hangja de valszínűleg azért mert 73-75 fok körül akarja tartani a kártyát! 1300on már azért van kakaó benne.... Illik lehűteni
-
foxxmotor
tag
Hát szerintem elég rondára sikeredett ez a hűtés. De nem fenyeget a veszély, hogy el kelljen viselnem.
-
Indy69
aktív tag
Így van ,ezt már Én is leírtam ,de ha valaki nem ért hozzá és sok a felesleges pénze hát cseréljen mert az a menő ha 7xxx kari van a vasban ,legalább még olcsóbb lesz az 5870 és betolok egyet Én is Cf be ha majd akad valami1920X1080 high beállításnál ,de ez a veszély nem fenyeget
-
radi8tor
MODERÁTOR
Azt hiszem mégis maradok az R7970 Lightningnál.
-
Valdez
őstag
ezzel a kártyával az msi valamit nagyon mellényúlt... bár nem ők tehetnek róla, hogy egy kis órajelemelésre durván többet zabál (és fűt) a gcn, amit ugye le kell hűteni, mégpedig hangosan.
-
Angel1981
veterán
Így van!
Öcsémnek 6950 van a gépében, és mondta, hogy lassan-lassan szeretne cserélni egy 7950-re. Neki is azt tanácsoltam, hogy sokkal jobban kijön, ha vesz egy használt, de még garis 6950-et, és CF-re fel!
Olcsóbb, és erősebb megoldás - bár a 2 GPU-s rendszerekkel adódhatnak anomáliák, de szerintem megéri felvállalni! -
Kelvin
őstag
Tudnám mitől lesznek népszerűek...?
AMD Radeon HD 7850 vs 6850 vs 5850 at same clocks -
Logen88
aktív tag
Biztos népszerű lesz, de nem nálam!
Amúgy remek kari, de tuti 100k felett lesz az ára, annyit meg sose adnék semmilyen vga-ért. Amúgy is tök felesleges lenne nekem ekkora teljesítmény...
-
Dagidög
senior tag
"...megérkezett a másik (vélhetően jóval olcsóbb), de hasonlóan tüzes Radeon." - az régen volt, most megint terjedni fog, hogy ne vegyél Ati-t, mert kazán
Nem is lenne rossz ötlet ez a portalanító fícsőr, de ha sikerül is kiszívnia a beragadt port, az nem pont ugyanoda fog visszakerülni?
-
SZKEBE75
senior tag
Nekem 6870 van hawk hűtéssel,egy retek!
-
Srodney
senior tag
ilyen ventivel? nem lesz népszerű...
-
törölt tag
Népszerű lesz: amint 55k-ért adják. A nagyon kocka ismerőseim is inkább jobb ár/érték arányú modelleket vásárolnak, attól hogy kocka még nem ellensége a saját pénztárcájának
A sok fölösleges csicsa, apró ventilátorok helyett, adnák egy 12-es ac-val meg, "ECO" kartondobozban, akkor elhinném amit prognosztizálni szeretne a cikk a címben."Természetesen a TwinFrozr IV-hez jár a portalanító funkció, mely a bekapcsolást követően 30 másodpercig fordított irányba forgatja a lapátokat, így távolítva el a port a hűtőbordákról."
Jaj a szemem
-
Indy69
aktív tag
-
fondorlatos
aktív tag
Az ön-portalanító funkció tetszik.
A lightning kivitel jobban bejön... -
aram01
nagyúr
tetszenek a ventilátorok rajta,bár kicsit rövidnek találom
-
oliba
őstag
Nem látom azt a jelentős zajcsökkenést
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Kellemes cumó.
-
A 30 másodperces venti-vissza-pörgés egészséges??
-
mghltm
addikt
-
Angel1981
veterán
"Az R7970 Lighining után megérkezett a másik (vélhetően jóval olcsóbb) tuningos Radeon."
Már bocsánat, de evidens, hogy egy 7870-es jóval olcsóbb egy 7970-nél, legyen rajta bármiféle átalakítás is.
-
Cyberpunk
félisten
"Sajnos a kártya ára egyelőre nem publikus, de ez napokon belül kiderül..."
Nem nehéz kitalálni 100k+, pedig milyen jó kártya is lenne ez.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- GIGABYTE GTX 1050 OC 2GB videókártya
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest