- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
A miui-s telóinak frissítése android főverzió szempontjából mindig is botrányos volt.Viszont ahogy írták is előttem pont a miui sajátosságai miatt nem igazán venni észre sokszor változást a 6,7 vagy 8-as android között,illetve ami változás van az a miui frissítése miatt van és nem az androidos főverzió frissülés miatt.
-
Silεncε
őstag
Ezért döntöttem el, hogy legyenek akármilyen jók és olcsók a Redmi-k, innentől kezdve ignorálom őket (és bármilyen olyan telefont, amibe a gyártó belegányolja a saját sz&rjait). Venni akartam egy A2 Lite-ot, de nem lenne előrelépés hardverileg, a sima A2-ben pedig az akksi felháborító (még a Note 4 4000-es akksiját is keveslem). Na majd az A3 hátha
-
haypro
senior tag
Látod, pont ez a lényege az Android One licensznek. Ez az 50-60k-s telefon hamarabb kapja meg a főverziós frissítéseket (is), mint a flagshipek túlnyomó többsége (Pl. Samsung S9, Note 9, Oneplus 5/5T stb)
Nem értem a felháborodást, MIUI alatt a leglényegesebb újdonságokat sosem a legújabb Android, hanem a friss MIUI hozza, aminek a frissítésében az élen jár a Xiaomi a közép- és alsókategóriában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- ASUS ROG Ally
- Steam topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged