- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyyyyy
addikt
Ritka eset, hogy olyan neppert/eladót találsz aki bátran bevallja miféle nyűgje-baja van az autónak. Erre finomabb megfogalmazásban kapod a bevallott hibák kifejezést és vannak ugye a rejtett hibák.
Legutóbbi tapasztalatom vegyes érzelmeket váltott ki: van szervízkönyv, mégis néhány kérdésre a nem tudom érkezett, mint válasz. Amire viszont érkezett, az legalább őszintének tűnt. De nyilván ahogy írtad is: nem szervízkönyvet, hanem állapotot kell figyelni. Meg persze résen kell lenni és akár vigyél magaddal egy másik neppert. Én így tettem és elrángattam egy jó barátomat akinek szintén autókereskedése van. Hát gondolhatod, hogy nem maradt titok és rögtön tudta mit, hol és miért kell figyelni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged