- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jegyzetelésre nem is praktikus szerintem ez a megoldás.
Arra még mindig jobb a billentyűzet, vagy egy igazi papír.
Mondjuk én ezért is vagyok dilemmában, mert mindenképpen szeretnék a jövőben egy rajztáblát, csak még azt nem sikerült eldöntenem, hogy milyen formában.
Ha egy iPad-et választanék, annak mindenféleképpen meglenne az az előnye, hogy rajztábla és kvázi-PC egyben, viszont a 2-in-1-t, mint form factort sokkal jobban szeretem, mert kényelmesebb gépeléshez, és mellette még mindig lehet tabletként is használni (persze ez relatív, de engem nem zavar a 12-13" méret benne), viszont Win10-et meg nem akarok, de Linuxra illetve ChromeOS-re nemigen vannak normálisabb rajzprogramok (Adobe, Corel, stb) így a másik alternatíva egy Mac lenne + rajztábla, csak az meg lényegesen költségesebb egy iPad-hez képest. Mégegy lehetséges alternatíva lenne egy Mac + iPad, utóbbit pedig rajztáblaként is lehet majd használni a sidecar segítségével, és végeredményben ez tűnik még a legjobb megoldásnak nekem, mert így a két világ előnyeit megkapnám, csak cserébe ez még a hagyományos rajztáblás megoldásnál is költségesebb, persze cserébe jobb is.
Van erre valami topic?
Új hozzászólás Aktív témák
- 8 magos 8 colos Sim kártyás Lenovo Tablet(M8 4.gen)
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 256SSD I 14" QHD+ I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest