- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
- Ultrafényes Pixel karórák érkeznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mihail38
senior tag
válasz
Persie12 #155 üzenetére
Szerintem ezt a kis kapukat is elfogják lehetetleníteni ( HMS, GMS ) nem vagyok egy nagy Huawei szakértő, de nem is leszek és nem is érzem azt hogy most lemaradok ez miatt valami jó és nagy dologról.
Meg értem azokat az embereket aki mostanába vettek huawei telefont mert most megy a para hogy mi lesz, de ez csak idő kerdése volt, kb már 1 éve ez megy és teljesen nem csak részlegesen lesz kiiktatva a piacól... -
mihail38
senior tag
Nekem biztos nem lesz huawei telefonom, a google Amerikai cég és úgy gondolom ezzel mindent el mondtam és ez attól független hogy tetszik vagy nem tetszik ez az el járás valakinek a többi már csak felesleges eszme csere hogy így meg éri vagy nem éri Huawei telefont venni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- PlayStation 1 / 2
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen házat vegyek?
- Fűnyíró topik
- Renault, Dacia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest