Hirdetés
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
rep3at
őstag
Szorítok neki, nekem tetszik valamiért ez a rendszer (bár kissé szokatlan az Android és iOS után).
-
Arthuro_Adam
őstag
Szerintem első lépésként már az is eredmény, ha az Androidos tabletektől sokakat elvesz.
-
Illusion1010
senior tag
-
Psych0
őstag
Mit jelent a szinergia, mert eddig csak egyszer olvastam ezt a szót, de a bullshit generátoron.
-
zsirfecske
addikt
hát nemtom, szerintem elég meggyőző volt a délelőtti videó a platformról.
-
"a HP TouchPad ugyan kiemelkedik az Android táblák világából" - ezt sikerült úgy megfogalmazni, hogy simán azt hinném, hogy nem webOS fut rajta
-
D@niel
addikt
Épp azon gondolkozam mennyire gáz, hogy nem lesz / egyenlőre nem lesz 3G variáns, aztán persze kapcsolok, hogy elég sok helyen van wifi; ha normálisan le akar ülni az ember szörfözni akkor fel fog tudni kapcsolódni with wireless, meg a mobilnet? Nézzük csak, mennyi helyen nincs 3G lefedezettség? Edge-n netezni internet táblával? Esetleg lehúzni a leveket, de arra ott a mobil, a böngészőt E-n nyilván a táblán nem nyitom meg, program letöltés? Esetleg egy frissítést kivárok. Skype? Ahhoz is kevés, talán messengerre elég.
Aztán útközben? Útközben tök szívás még ha a fővárosban felszínen is utazok. -
plus44
veterán
Jó ár ennyi kell.
-
lmisi
senior tag
Hát elég túlárazottak lettek az Android tabletek kivéve a Kinai típusúakat.
-
GALARDO
addikt
iPad 2 mellett nincs sok esélye.
Amúgy érdekes a helyzet most nem mondhatja senki hogy a szemét Apple milyen drága inkább megveszem az olcsóbb androidot.
Amúgy nem értem mire verik magukat ezek a gyártók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A JP Morgan szerint a HP TouchPad ugyan kiemelkedik az Android táblák világából, de nem fogja elcsábítani az iPad 2 vásárlókat.
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest