- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya88
tag
Ezzel megoldással már simán lehetne SE méretű telefonba 5"-os kijelzőt építeni vagy esetleg még kisebb kijelzővel egy végre emberi méretű telefont is kihozhatnának.
-
veterán
Nekem is s7 van es pont az a problemam az s8 al mint neked is. Bar a minap megneztem eloben es annyira nem para a merete, mint gondoltam. Viszont inkabb maradnek a max S7 meretnel burkolat tekinteteben persze a kijelzo lehet nagyobb Remelem akkor az alma tenyleg fog hagyni legalabb egy kompaktabb meretet...
Nagyon varom mar a 8at. Lehet adddig bevallalok egy 7est.[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
Mr.Silkó
veterán
válasz slimshady #48 üzenetére
Igen, talán az az egyetlen, ami nekem is fura a renderen, viszont amit sokan írnak, hogy kerüljön a rágott almába az ujjlenyomat-olvasó, az szerintem baromi hülyén mutatna. Én inkább a kijelző alá várom, vagy hagyják meg úgy, ahogy a hetesen van (esetleg vékonyabb kávákkal).
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Mennyi álmatlan éjszaka lesz még novemberig.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
.Szaki.
addikt
Onnantól ha ez bekövetkezik, akkor - ahogyan Te is írtad - az egyedüli felület kreatívkodásra a hátlap lesz, ezen felül pedig szerintem az lesz a döntő a formavilágban, hogy az adott gyártók magát a felületet mennyire egyedire tudják formálni. Másban már tényleg nem fognak tudni különbözni.
-
helixP
nagyúr
Igen, egyetértek de a kijelző növekedésével már tényleg egyre kevesebb a dizájnerek mozgástere. Tök ugyanolyan telefonok jönnek hamarosan. Kb a hátlap lehet különböző. Ha az ujjlenyomat olvasó bekerül a kijelző alá, és full wireless lesz minden készülék, akkor már tényleg uniformizált cuucok lesznek a piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
Hát én már kivárom mi lesz ebből. Úgy is droidról váltok. Ha nem jön be,még mindig ott lesz a 7 Plus :-)
~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
Mr.Silkó
veterán
Kövezzetek meg, de nekem még mindig bejön ez az önszorgalomból kreált render - még ha a valóság esetleg totál más is lesz -, ahogy a Samsung S8 előlapja és helykihasználtsága is, szóval ha már a Samsungtól rendeli az Apple a kijelzőket (is), akkor remélem az S8-hoz hasonlóan valósítják majd meg az előlapi elrendezést. Meg remélem a kései/későbbi megjelenési dátum miatt belefér esetleg a kijelző alá épített ujjlenyomat-olvasó is. Bár nálam idén biztos nem váltja az i7-et.
[ Szerkesztve ]
-
simonzé
addikt
Hát ez fontos hir.
[ Szerkesztve ]
I don't fit in. I fit out.
-
Audison
senior tag
Jó lenne, ha jönne az 5s/SE házban egy 4,5 colos változat is. Nekem SE van és nem vágyok nagyobb készülékre, viszont a kijelzőn növelhetnének.
-
Ádám16
addikt
Szerintem nem. Mivel az Apple nem elhanyagolhato mennyiseget rendelt velhetoen, teljesitesre kerul a keresük ha mas méreteket akarnak.
Bizok benne, hogy maradni fog legalabb egy kompakt(abb a konkurenciahoz merten) méret a cegnel, es inkabb a keszulekhaz méret csokken, mint a kijelző nő. Na de majd meglatjuk.
A Samsungnal ezt nagyon hiányolom. Az S7től nekem épp annyival nagyobb (hosszabb) az S8, hogy kényelmetlen. 5.1" S8-szerű kavakkal elég ütős lenne a cégtől. -
veterán
Az eselyes amugy mivel oled lesz es samu gyartja hogy 5'8 es 6'2 es meretekben jonnek mint az idei samuk?
3njoy the Lif3
-
bebuci
tag
Ezen a képen az előlap tiszta Samu s8...
HTC Diamond, Desire, Incredible S, Sensation, One X, One M7, One M8, Samsung Note4, Samsung S8, HTC U11 +, Samsung Galaxy Note 8
-
-Ben-
veterán
válasz TheBikerider #18 üzenetére
Mi mást tudnak tenni, ha nem készülnek el időre? Bár.. bemutató lehet szeptemberben, de az nem jelenti azt, hogy meg is lehet venni rögtön.
-
veterán
Szakítanának a hagyománnyal,hogy nem szeptember a bemutató? Nem hinném.
Nekem várós,bár szerintem marad a 7 plus.HARLEY-DAVIDSON
-
-Ben-
veterán
Mondjuk én se értem. Ha tudták - márpedig ezek a cégek 2-3 évvel előrébb járnak - hogy nehézségekbe ütközhetnek, akkor miért nem álltak neki előbb? Kíváncsi vagyok, hogy mikor kerül piacra, de vannak olyan hírek is miszerint Magyarországra jövő év január-február környékén érkezhet.. Biztos, hogy bűzlik valami, különben nem lenne minden héten 2 ezzel kapcsolatos hír.
Persze ezek még csak jóslatok....[ Szerkesztve ]
-
Loresz
tag
Tőlem akármeik jöhet a sima 6-ost egy 6s fogja leváltani ! A sima 6 is a családban marad, az asszony kapja meg!
Üdv, Lóránd!_____Loresz_Hun !!!**Hackintosh építés**!!!____
-
.Szaki.
addikt
Most már egyre kíváncsibb vagyok mit találtak ki Almáék, de én ettől függetlenül el tudnék képzelni egy S szériát.
-
Ádám16
addikt
Radiaklis dizajnvaltozas miatti csúszás. Lol. Nem volt idejük szegenykeimnek egy uj dizajnhoz szükséges dolgokat intézni.
Remélem, lesz home gomb nem a kijelzőbe építve, es a készülék méretei nem változnak majd egyik modell esetében sem. -
Tibee86
nagyúr
Idén nincs tervben a csere, szóval csúszhatnak egy évet vele nyugodtan.
-
7s26c
őstag
inkább a. Star Wars 7 maradt volna ki...
Az utolsó ember a Földön a szobájában ült. És akkor kopogtak az ajtón…
-
-Ben-
veterán
Ja, de ha mindkét variáns késik novemberig, az érdekes lesz. Eddig az volt a „nagy hír”, hogy jön a 7S/7S Plus, aztán majd a jubileumi „X”/Edition/8 (akármi) érkezik később.
-
hemaka
nagyúr
Remélem ütősebb lesz külsőre nem a 86. i6 klón
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
szekra
addikt
-
Gdi
senior tag
omg! mostmindmeghalunk!
idén kimarad egy sátorozás? meg a jópénzért sorbanállás?''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
a.sebi
őstag
Lehet van köze ahoz is a dolognak, hogy az s szeria beérte őket számokban! I7 s8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest