- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocok256
veterán
Lehet a gyártó eleget tesz jogilag az ajánlásnak és egyes helyeken megfelelő marketingel be is lehet etetni a usereket viszont az aki sonyt vesz az nem vesz többet sonyt mert ő szerinte nem tett eleget mert az nem fedi a valóságot, hogy lassan 1 éve megjelent 4.4 et nem kap meg a telefon mert sz*rik a gyártó a fejedre. Tudod az ilyen üzletpolitika a csődhöz visz
De egyelőre nem kárálok mert tudom, hogy az olcsó készülékeknél nincs nagy support viszont ha felső kategóriás z1c t is sz*rban hagyják az már a pofátlanság felső határa lesz
Szóval nálam az lesz a döntő, hogy megkapja e az android L et majd a sony z1c ha nem akkor .....
-
Pocok256
veterán
Igen és tudtommal 2014 szeptemberében már rég kijött a 4.4 ? Vagy akkor, hogy is van az a 18 hónap ?
Ezt sehogy sem lehet kimagyarázni
Főleg nem úgy, hogy lejárt a support és a 18 hónapig mindent megkapott. Nem nem kapott meg mindent.. Aki ezt állítja hazudik ! Valahoyg az én telomon tböbb mint két hónapja kint van a 4.4 enyni erővel sp is megkaphatta volna. Csak hát pénzéhes bandának nem esik kedvére.
-
Pocok256
veterán
Szánalmas... Kíváncsi vagyok, hogy a z1 conpactnak mennyi lesz a supportja. Ha kevesebb mint 2 év akkor soha többet sony semmilyen téren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest