- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hadeska22
aktív tag
válasz
jimmy399 #167 üzenetére
Szia!
A vásárlók zöme/a mi rétegünk nem feltétlenül (csak) azért várja/ta a frissítést, mert ha nem "kitket" fut rajta akkor az már nem is telefon (bár megjegyzem fejlesztőként úgy gondolom, igen is az lenne a legjobb..).A Sony Xperia SP, és L készülékek olyan vacak szoftverrel jöttek, hogy azt már élmény nézni. Lukaku barátunk habár mindenáron megvédi (aka."sony szakértő"), de attól még szégyen, hogy egy telefont így kiadnak és sokadik próbálkozásra sem sikerül a szoftvert rendesen megírni.
(értsd, ami az egyikbe működik, a másikban nem, aztán javítják, de a következőben megint egy visszatérő hiba jelentkezik , stb)-ezzel csak arra szerettem volna rámutatni, hogy ha a telefon normálisan működik, akkor senki nem sopánkodik, és lázadozik,hogy miért nincs rá 4.4 ?!!!négy!4!!
Míg mobiltudós voltam, naponta 10 /10+ SP-t,3-5 Z-t, és 1-2 Z1-gyet hoztak szervizbe. Kezdve az SP OTA-s szoftverfrissítésével, ami téglázta a telefont, folytatva a Z folyamatos bugjaival (kameraszoftver) ~ újraindításával, és persze a Z1 (itt a szoftver legalább úgy ahogy elment, még ha a kamera itt is bugos volt a sokadik frissítés után is) beázásával, amit persze nem tudtak javítani, mert nem garanciális, de azért úgy reklámozták, hogy vízálló a telefon.(mondjuk a samsungot is ugyanúgy ezekért nyakon lehetne vágni, mint a Sony-t) (- halkan megjegyzem, kevés olyan ember volt, aki úgy használta volna a Z1-gyet, hogy nem zárta be a fedeleket, szimplán nem tartott rendesen ).
4 ismerősöm is rendelkezik SP-vel, 2 L-lel, és mindegyikük folyamatosan panaszkodik, hogy csináljak vele valamit, mert földhöz b@xxa.Ami nálam volt tesztkészülék, az 3 nap után megadta magát (ugyancsak OTA frissítés..).
Üdv,
-
Szatyor95
senior tag
válasz
jimmy399 #167 üzenetére
Szerintem itt most jogos a sopánkodás, mivel a KitKat sokat lendíthetett volna a telefon használhatóságán. Egyfelől jobban is bánik az erőforrásokkal, másfelől pedig itt lett volna az alkalom, hogy kijavítsák azt a sok hibát, amit a Jelly Beanben benne hagytak. Ráadásul akkor mind a három eszköz olyan támogatást kapott volna, ami már egy elfogadható szintet képvisel. Nem mellesleg a KitKat után már az L fog jönni, ami nagy változásokat fog hozni. Ha azt nem kapta volna meg, szerintem kevesebben háborodtak volna fel mint így.
-
Nagya21
addikt
válasz
jimmy399 #167 üzenetére
Hali!!
Tudod van egy régi magyar mondás:
Az igéret szépszó,ha megtartják úgy jó.
Sztem a drágán megvett készülékeknél (lásd nálam is), azért áldoztunk ennyit (a márkaneven kívül), mert igérték lesz rá 4.4, és most egy kissé keserű a szám íze, hogy átlettem qrv@ a palánkon.
Ráadásul a szerviz is szivatott, szóval első, és utolsó "márkás" telóm az L.
Befogtam másod melós telónak, a Coolpad 7320-as mellé,(ez nagyon jutányos áron jött, és eddig a kinyai telókban nem csalódtam, azt kaptam az árért, amit vártam) és itt ha nem lesz szoft frisítés na bumm ebbe az árba ez fér bele.
Üdv Nagya
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged