- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
adamklark
senior tag
vissza a fő témára, most aktívan csak iPhone mini híreit néztem, SE-t ez az új irány beárnyékolja és ezért szorul háttérbe ? (kicsi telefon de ennyi, nem butitott lite verzió mínusz a rossz akksi méret)
-
adamklark
senior tag
főleg hogy a hitel sem arra van hogy nincs pénzed és szerzel lóvét , csak másik finanszírozási forma. egyből ki tudsz fizetni valamit de figyelsz hogy ne legyen hirtelen nagy költésed és inkább részletre veszed most.
én személyesen mindig egybe fizetem ki, akkor is ha 400e körül van a telefon mert így érzem jól magam, ha kell fél évet is várok új telefon megjelenése után, de ez az én preferenciám -
adamklark
senior tag
pedig nagyjából igaza van, átlag Apple rajongó nem az árcímkét nézi hanem hogy miben jobb /több a következő iPhone és érdemes e váltani. nem az a kérdés hogy drága e hanem hogy kell e váltani. az ő szemében Apple-n belül van konkurencia mást nem néz. (és megint, átlag iPhone rajongó)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest