- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Samsung SmartTag2 teszt
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
vans?
őstag
Ki gondolta volna...
-
Hiftu
senior tag
Magyar Királyi Posta. 2010.
Kell még valamit mondanom?
Hasonló szitokszavak: MÁV, BKV, Mindenkori Magyar Kormány. -
Rickazoid
addikt
A Telenornál sem kell két fényképes igazolvány (nekem sincs, pedig kaptam előfizetést - kezes sem kellett, elég a munkaviszony), T-Mobilnál is elég mindössze személyi, lakcím kártya, talán adókártya, a többit leellenőrzik és helyben megmondják kaphatsz-e előfizetést (csak akkor nem, ha van bármelyik másik szolgáltatónál tartozásod vagy nincs legalább 3 hónapos munkaviszonyod).
ON: A Postafone-nak van 10.000 ügyfele? Álmomban nem gondoltam volna, hogy összeszednek ennyit, nem semmi. Ok, hogy kevésnek számít ezen a piacon, de attól még igen nagy ez a szám.
-
-
hemaka
nagyúr
Inkább foglalkozzanak azzal, amivel kellene... Anno amikor életemben először adtam fel csomagot, a postás nő(~50éves) sem tudta pontosan mit hova kell írni, meg mit kell ikszelgetni. Na ez a probléma...
-
Vicoo
senior tag
Nem is azt mondtam hogy ezekkel a nem publikus csomagokkal kell versenyezniük,de ezt nyilván te is gondoltad. Én arra értettem, hogy ez akkor is nagyon drága. Ilyen percdíjjal 3000 Forintból 85 percet lehet telefonálni. Valljuk be, ez nem valami sok. Ha valóban a nyugdíjasok a fő célcsoport,akkor minimum a felére kellene csökkenteni a percdíjat, sms-t meg nem nagyon küldenek.
-
ClioRS
őstag
Basszus, nem is gondoltam volna
-
proof88
addikt
én azt nem értem, miért kell évekig sorban állnom, ha postára megyek ... elegem van már nagyon, tényleg abba kéne hagyni a sok f***** és a kígyózó sorokat kéne inkább megszűntetni...
-
Pedig az 5 forintos percdíj a Postafonosok között csábítóan hangzott, bár az apróbetűt nem olvastam (biztos volt). Akartam is venni kettőt, de a legolcsóbb "csomag" is 10k volt, úgy meg sok. Apropó. Nem tudja valaki, mi kell egy T-mobile előfizetéshez? Mármint okmányok. Számla, munkáltatói, egyebek? Telenornál úgy tudom elég két fényképes igazolvány, és kész.
-
Vicoo
senior tag
Hát valahogy nehezen hiszem hogy a nyugdíjasoknak a 35 forintos perc/sms díj a megfelelő. Vagy inkábbb azt mondom , hogy nem hinném hogy bárkinek is megfelelő.
-
Agostino
addikt
Ezt én úgy nagyjából az első pillanatokban borítékoltam volna.
-
azbest
félisten
Ha a postan annyit foglalkoznanak a postai kuldemenyekkel, mint a telefon, biztositas, sorsjegy, betet, nyeremenyjatekok, virag, konyv meg meg a joeg tudja mivel, akkor talan mindenkinek jobb lenne.
Nem a ott dolgozokat kritizalom, mert nekik sem jo hogy mindenfele f*****ggal kell foglalkozniuk a munkajuk helyett...A sikeres csomagkuldocegek sem arulnak eloallatot vagy lovaskocsit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Mini-ITX
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest