Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Khan13
senior tag
válasz
üzenetére
Én is kikapcsolom az automata frissítést, de meghagyom hogy keresse minden nap hajnal 3kor hogy van-e új (alap beállítás ugye), és miután elolvastam hogy mit írnak róla, utána pakolom fel. (Tehát legkésőbb délután 2-3) Mondjuk én nem is vagyok server tulaj hogy engem támadjanak : )
Mindezt azért, mert utálom hogy akkor nem tudom használni a gépem frissítés miatt, amikor leginkább szeretném. Az más kérdés, hogy néha egy-két frissítés(?) engedély nélkül is telepítődik tőlük...Támogatom a naprakészséget! : )
-
-
Inv1sus
addikt
Ugyan, ez akár lehet kamu is... Honnan is tudhatnánk, hogy tényleg van-e valami kritikus folt a rendszeren? És pont most mikor ilyen újfajta hackvédelmet csináltak. Jaj de érdekes. Persze ez csak az én véleményem, én sose frissítettem a windows rendszerem és nem is haltam bele soha.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
kételkedem
üzenetére
De már régesrég frissítettem, ahogyan mindíg is!

-
localhost
Közösségépítő
Igen! És???
Erre írtam, hogy nincs ebben semmi rendkívüli, hiszen MINDIG érdemes naprakészen tartani a rendszert... De hogy most aztán tényleg különösen érdemes???
Ha most is hülyeség amit írok akkor elolvasom még hatszor a cikket, meg még hatszor a hozzászólásotokat, mert akkor nálam van interpretálási error.

-
Polesz
addikt
Ebben az a hír, hogy egyelőre a Blaster féle veszély nem ütötte fel a fejét, hanem az exploitok írói jól célzott támadásokat intéznek olyan célpontok ellen ahonnét sok adatot és egyéb fontos infót tudnak lenyúlni. Egyelőre tehát nem arra játszanak hogy a féreg terjedjen mint a nátha, de szerintem nem kell neki 1-2 hét és megjelenik az ilyen trójai is. Gondolom a vírusírtók azért már felkészülten várják őket. Vagy nem

-
-
localhost
Közösségépítő
Most kekeckedek!
Mi ebben a hír?
MINDIG ÉRDEMES és érdemes is volt(!) naprakészen tartani rendszerünket, rendszereinket!

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Arc Raiders
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen videókártyát?
- Steam topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kuponkunyeráló
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- audio-technica ATH-S220BT vezeték nélküli fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

No, menjünk frissíteni, mert "most aztán tényleg különösen érdemes"