Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
És akkor most nem fog kéthetente felborulni a szolgáltatás?
-
WonderCSabo
félisten
Nagy önkritikát gyakorolhat a Google, ha öt éven át már egy totál kiforrott rendszert bétának nevez.
Nem hittem, hogy valaha is lekerül az a dizájn béta logó. -
HardSanyeee
őstag
Csoda

Amúgy 2-3 napja bekerült egy új funkció, hogy el lehet tüntetni bizonyos menüpontokat és/vagy label-eket, amiket egy "More" gombbal elő lehet hívni a helymegtakarítás érdekében. Nektek is van ilyen? (Angol verziót használok) -
Dr. Romano
veterán
LoL, ideje volt már....
-
whiz
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem dehogy, az még rosszabb lenne. Csak pl. a válaszleveleket - főleg ha már több ment odavissza - lehetetlenség átlátni. Aztán lehet, hogy van rá valami megoldás, nem sokat kísérleteztem vele.
-
-
whiz
aktív tag
Nem lenne rossz, ha csinálnának ennek a gmailnek egy átlátható és szép kezelőfelületet. Ha már egyszer nem béta végre. Ezt az ocsmányságot sikerült a fremailnek is szépen lekoppintania...
persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, és az is igaz, hogy akkor se biztos, hogy használnám, ha szebb lenne 
-
Jégkokó
veterán
Engem az érdekelne, hogy mi értelme ennek a béta kiírásnak, mert az iwiw is évekig béta üzembe futott, mára eljutott oda, hogy lassabb mint a kezdetekbe volt.
-
Misi 007
őstag
Soha nem volt bajom a Gmailel remélem ezután se lesz!

-
LaMotta
aktív tag
És tényleg!

-
wwhy
veterán
csoda történt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
alien24
tag
5 ev utan... lehet pezsgot bontani

Új hozzászólás Aktív témák
- MSI PRO X870-P WIFI
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem hittem, hogy valaha is lekerül az a dizájn béta logó.

persze lehet, hogy egyedül vagyok ezzel, és az is igaz, hogy akkor se biztos, hogy használnám, ha szebb lenne

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)