- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirpi
senior tag
Én is körülbelül ezt érzem. 3 éve, még a berobbanás előtt vettem egy 1660 Supert 92k-ért (utána fél éven belül a háromszorosára ment fel). Emellett van egy 65W eco módban futó 5800X-em egy be quiet Silent Base 601 házban. Netezés közben hangtalan, ha pedig játszom, akkor a kicsit erősebb zajt bőven elnyomja a játék hangja.
Gondolkoztam, hogy érdemes lenne a videókártyát fejleszteni, de jelenleg nem látok jó alternatívát (mármint ami annyival többet adna, hogy tényleg megérné a többletköltséget). Főleg, hogy amivel mostanában a legtöbbet játszom, a Forza Horizon 5 high beállításokkal 1440p-ben kb. 70% terhelés mellett hozza a 60fps-t. Ha a köv. generáció miatt még lejjebb mennek az árak, akkor esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Sapphire R7 250 1GB
- Nvidia RTX 4070 Gainward ghost Video Kártya
- Gigabyte Geforce RTX 4080 SUPER 16GB GAMING OC GDDR6 Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest