Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
na erre kíváncsi leszek..
.. a 2 magos atomok is elég jól muzsikálnak..sőt mi több
...mondjuk táblákban annyira még nem jelentős a mértéke mint mobilokban, de reméljük ez a helyzet is fog változni
...tém:..
Mondjuk nem értem erre már mi szükség van ( oké-technológia ~innováció stb.)..nem vagyok semmi ellen... de...
... szerintem már bőven elértük azt a határt hogy egy jobb vagy esetekben rosszabb (MT 6577) 2 magos is lazán megtud hajtani akár egy táblát (is) olyan sebességgel ami bőven a vállalható kategóriába sorolható..
..arról nem is beszélve hogy a FonePad-ben csupán 1db egy magos intel (Z2420) proci van..ami bőségesen ellátja a feladatát..akadás nélkül... na mindegy
...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- Apple iPad 10. generáció 64GB Wi-Fi Pink
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
!..
...mondjuk táblákban annyira még nem jelentős a mértéke mint mobilokban, de reméljük ez a helyzet is fog változni
..arról nem is beszélve hogy a FonePad-ben csupán 1db egy magos intel (Z2420) proci van..ami bőségesen ellátja a feladatát..akadás nélkül... na mindegy