- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a műfaj is olyan, mint az okostelefonoké. Mindenki gyárt, de csak kevesek gyártanak jót, és a különbség oka sokkal inkább szoftver, mintsem hardver eredetű. Okosórában más a helyzet, de fitnesz karpercként, lépésszámlálóként, alvásmonitorozó megoldásként nincs jobb a Fitbitnél, szvsz. Mondom ezt egy Flex, egy Charge, egy Charge 2, és napokon belül egy Charge 3 birtokában.
-
mjani1172
addikt
Abban bíztam, hogy lesz egy kis fejlődés, de semmi nem történt 2 év alatt, csak kivettek egy pár funkciót.
Volt szó egy másik márkáról (Withings) ami már ecg-t tud de arról nem olvastam azóta sem. -
Ez a 4-5 napos üzem idő egy vicc a xiaomi amazfit bip (20k), meg a honor band 3 (14k) is tudd már 30 napot
Az árról nem is beszélve -
törölt tag
Versaból jöhetett volna inkább egy plus verzió GPS-szel.
-
gproject
aktív tag
Remenykedtem, hogy az ace 2 tud valami plusz funkciot, amiert erdemes azt valasztani a huawei band 3e-vel szemben, de uzemidoben es meretben is rosszabb megoldas. Csilivili kepernyo 3-4x annyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest