Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez a műfaj is olyan, mint az okostelefonoké. Mindenki gyárt, de csak kevesek gyártanak jót, és a különbség oka sokkal inkább szoftver, mintsem hardver eredetű. Okosórában más a helyzet, de fitnesz karpercként, lépésszámlálóként, alvásmonitorozó megoldásként nincs jobb a Fitbitnél, szvsz. Mondom ezt egy Flex, egy Charge, egy Charge 2, és napokon belül egy Charge 3 birtokában.
-
mjani1172
addikt
Abban bíztam, hogy lesz egy kis fejlődés, de semmi nem történt 2 év alatt, csak kivettek egy pár funkciót.
Volt szó egy másik márkáról (Withings) ami már ecg-t tud de arról nem olvastam azóta sem. -
Ez a 4-5 napos üzem idő egy vicc a xiaomi amazfit bip (20k), meg a honor band 3 (14k) is tudd már 30 napot
Az árról nem is beszélve -
törölt tag
Versaból jöhetett volna inkább egy plus verzió GPS-szel.
-
gproject
aktív tag
Remenykedtem, hogy az ace 2 tud valami plusz funkciot, amiert erdemes azt valasztani a huawei band 3e-vel szemben, de uzemidoben es meretben is rosszabb megoldas. Csilivili kepernyo 3-4x annyiert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Exkluzív órák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest