- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
RoBos
senior tag
Hát a kamera "minősége" is egy olyan kérdés ami mkinek mást jelent, h neki mi a fontos a kameránál. A felbontása, a zoom képesség, a stabilizálás (OIS/EIS), tud-e 4K/8K-ba rögzíteni, milyen a színtartomány, a vonalélesség, a részletesség egy képen, stb, stb, stb.
És akkor még ott van, h mit lehet kihozni egy kamerából gcam használatával ill. az azzal lőtt képből utómunkával Snapseed-del vagy épp PS Lightroom-mal.
De a userek 95%-a csak 1 kattintásos képeket akar lőni, a beállításokkal nem foglalkoznak, minden automatán (ISO, white balance, stb.) -
RoBos
senior tag
Itt van egy mai teszt videó pont ezekkel a telókkal...
Ez alapján (talán) eldöntheted, h elég-e neked az SD732G ereje. -
Golyo69
senior tag
En is gondolkodtam rajta hogy melyik legyen.
A proci erősebb amit én kb nem hasznalok ki. Az 5g amíg nincs mindenhol ill minden csomagban addig sztem felesleges. Talán 1-2 év múlva. Most azért nem fizetek nagyobb csomagot.... Jelenleg havi 100 gb netes csomagom van 6K ert( plusz 100perc beszélgetés amit Sosem beszélek le)
Jah meg ugye 100k ért tudtam venni egy hazai 2ev garos mi fan verziót így eldolt :D -
mr.nagy
tag
Ha sikerül kikapcsolni a Fejlesztői beállításokban a MIUI optimalizálást akkor igen, de a későbbi rom-okban kikapcsolták ezt a lehetőséget. ha jól emlékszem nekem még a 12.0.6. alatt lehetet. Bár a legújabbat ( 12.0.12.0 ) már nem használtam, hamarabb EU romra cseréltem.
-
virkir
veterán
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Ingatlanos topic!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Packeta
- Google Pixel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest