- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
Tigerclaw #81 üzenetére
(#42) baphomet hozzászólását tudom beidézni.
Ezzel a játékkal kapcsolatban van szó az egészről.
Nyilván, ha globálisan a VR-hoz szükséges hardvert nézzük, kicsit tágabban kell értelmezni.
De most az a probléma forrása, hogy megadtak 2 eltérő kategóriájú procit, mert épp ezeket tesztelték ki, hogy ezen biztos jó. (ismétlem, ez a játék). -
BiP
nagyúr
Na igen, ma már talán pont a 16GB ram a legolcsóbb a történetben.
Ezért is fura a hír végén, hogy a ram drágább, mint a 30ezres proci (+alaplap). Ez nettó hülyeség.
Most gyorsan felugrottam a pcx honlapjára (de lehetett volna más bolt is akár), 2x8GB 1600-as DDR3 23e Ft-tól van.(#65) Interceptor: csak most olvasom, de akkor nem csak nekem tűnt fel.
Én pl. pár hete váltottam 16gigára, 27e-ért vettem (igaz, apróban) 2400-as ddr3-akat, 13e volt a bővítés ára 8gb 1866-ról. Pedig nem is játszom, de aki igen, annak ez meg sem kottyan.
(#54) Szergely83: Persze, hogy fel van pörgetve (nem mondanám, hogy túl).
De ez egy elég izgalmas terület, szakmailag is komoly, érdekes kihívásokkal. Ráadásul jól marketingelhető, sok pénz lehúzható, pörgeti a piacot.
Viszont fogyasztói szemmel is érdekes, hiszen az élményugrás jóval nagyobb, mint a tévés 3D hype esetén.
CSak persze kellően erős vasat kell alá tolni. Mert ha akad, laggol, akkor tényleg nincs értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Dell notebook topic
- Apple asztali gépek
- Sorra igazolja le az OpenAI szakembereit a Meta
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged