- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
XuChi
addikt
Itt egy kis tapasztalat tőlem.
Én még talán adok neki egy esélyt. De nem bízok semmiben, mert csak csalódnék.
-
XuChi
addikt
válasz
- = Zk = - #114 üzenetére
Bízom benne
. Mert már kicsit sokat engednek meg maguknak.
Csak hogy témába is vágjon. Remélem azért még a felsorolt hibákból javítanak 1-2-t. Legalábbis reménykedem.
-
XuChi
addikt
Na én hazaártem a siftezésből.
Hát dögös promós lánykákat nem láttam csak 2 tizenéves iskolás kislányka irogatta a köreredményeket
. Na de nem ez a lényeg.
Voltak azért de nem annyira sokan. Volt egy két 15-16 éves kislegény akik előadták a mit nekem sor én játszom stílust, de ez mindenhol előfordul. Samu kolléga azomban jó pontot érdemel. 45 percig türelmesen vártunk-vártunk nézegettük a játékot. Samu végre sorrakerült, azomban egy kissrác odaszaladt és így szolt: Most jöhetek én?? Mert 30 perc múlva nekem haza kell érnem. Erre Samu kolléga: Persze huppanj be és tolj egy kört. Pirospontot Samunak mert jófej bácsi volt
Na akkor a játékról: A grafika végre igen nagyot fejlődött. Igaz a promo fotókhoz nem teljesen hasonlít de azért már igen csak közelít hozzá. Leszögezem a játék IGENCSAK SZÉPRE sikeredett. E téren fejet hajtok. Végre az aszfalton megjelent a bumpmaping. Végre 3d-s rücskök vannak a betonon
Nem csa egy elkent textura folyás az egész.
Az autók szépek. Részletgazdagok.
A terep is szépen lett lemodellezve. Szépek az épületek. Végre van égbolt és felhők (undercover kiégett ege után), a pálya mentén nézők, szurkolók (akik ha jól vettem észre nem mozokgnak
csak ott vannak mint a bábúk.), a futam kezdetén a boxban vannak szerelők a kocsi körül (külön kiállni a boxba nem lehetett a 2 körös menetek alatt, tehát nem tudom van e a boxban élet), és sorolhatnám még.
Törés modell: Hát itt elvérzik a játék a Grid-el szemben igen csúnyán. Volt hogy egy két (sőt inkább mindenki
) játékos faltól-falig koccantgatot és a kocsinak még az ablaka sem tört be. Ejnye benye. Ez nekem személy szerint nagyon nem tetszet a Grid után. A fizika rettenetesen viccesen működik. A kocsit ha nagy nehezen borulásra késztetjük akkor igen csak jókat röhöghetünk. Kb a matchbox a homokozóban stílusú borulásokat láthatunk. Nevetséges. Az ellenfél autói is ugyan ezen rettenetes fizika szerint viselkednek. A törések azért elviselhetőek. Csak jópár frontális koccanás, borulás, falcsókolás kell ahoz hogy lezúzzuk autónkat. Totaled feliratot nem láttam egyszer sem, tehát nem tudom hogy ki lehet e fingatni a több 10000 dolláros álomverdákat.
Játszhatóság: Én őszintén bevallom hogy kb 2perc alatt feladtam a saját próbakörömet. Egyenesen nem bírtam menni. De ez az én bénaságom. Samu kolléga elég szépen vezette a bmw-t. Nekem ez már túl "szimulátoros". Amúgy így utólag mentségemre legyen mondva hogy sokan panaszkodtak a Microsoft kormányra. De valószínűleg nem voltak rendesen beállítva. Természetesen ha minden kedves játékos külön állítgatta volna a saját izlésére a kormény-t akkor még most is ott vakaróznánk
. Kontrollerrel azért tuti egyszerűbb. Ezen részen nem kell engem mérvadónak venni.
Hangok: Zenét nem halottam, vagy csak nem figyeltem.
. A kocsik hangja egész jó. Nem voltam hanyattesve tőle de el lehet viselni. Szerintem ezt nem is feszegetem tovább.
És akkor a végére a vicces dolkok egyike: A játék néha anomáliákat mutatott több gépen is. Elkezdett kb 5fps-el menni a játék. De nem 1-2mp-ig hanem volt hogy restart-ot kellett nyomni annyira belassúlt a játék. Ez lehet hogy a gépek túlmelegedése miatt volt (én azért eleresztettem egy " hehe Látod Sanyi, mire te következel addigra RROD-t kap a gép
szöveget.), de lehet hogy tényleg csak egy demo futott, csak a marketing duma volt a FULL verziós szöveg.
A másik: Érdekes Bug szemtanui lehettünk: Száguld a kocsi az egyenes szakaszban kb 250-el. Jön a 90fokos kanyar, srác padlóig nyomja a féket, de a kocsi csak csúszik egyenesen neki a flanak. Vagyi BELE a falba. A kocsi félig beleragadt a fal texturába, se előre, se hátra.
. Mondom lol. Jó kis Bug.
Fekete leves: A gép mesterséges inteligenciája 0. Azaz NULLA!! Többször láttam hogy keresztbe álltak a srácok, a gépi kocsik meg simán telibe nyomták őket. Srác próbál visszaálni egyenesbe de a gépi kocsi csak tolja tolja tolja. Nincs kikerülő manőverük. Nem állnak meg és tolatnak hátrébb hogy kikerülhessenek. Neeem addig paszírosz, nyom, tolakszik amíg tovább nem tud menni a saját kötél pályáján. Ez eléggé szomorú. Mért nem lehet erre odafigyelni?
Végszó: A shoft mérfüldekkel jobb mint a Pro Street (arra hasonlít leginkább). Bár a teljes játékról nem tudom mennyire fullad unalomba. Anno a PS sajnos nálam azzal vérzett el leginkább hogy unalmas volt de nagyon.
Grafika: 10-ből 8
Hangok: 10-ből 7
Játszhatóság: 10-ből passz. Mondom nekem nehéz volt. De ezt fentebb olvashattad már.
Fizika: 10-ből 3Bocs hogy ilyen hosszú lett de igértem hogy leírom a tapasztalataimat. Ez szigorúan magán vélemény. Ettől nektek még sokkal jobban tetszhet mint nekem. Várjuk meg a hivatalos bolti verziót. Nálam kap majd még esélyt de inkább itthon a kis fotelemből probálnám. Üdv mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- A OnePlus ellen biztonsági aggályok miatt indítanának vizsgálatot az USA-ban
- Házimozi haladó szinten
- Google Pixel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged