- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Slade92
aktív tag
Ha már kész a játék mért nem adják ki?Ki akarják "éheztetni" a népet?
Nem próbáltam nem voltam kint de biztos jó lesz ez a NFS Grid! -
XuChi
addikt
Itt egy kis tapasztalat tőlem.
Én még talán adok neki egy esélyt. De nem bízok semmiben, mert csak csalódnék.
-
Peti78
őstag
hello
Teljesen pesszimista vagyok ezzel a résszel kapcsolatban. Hiába, azzá tettek az előző részek. Vajon miért ne adtak ki demót? Remélem nem azért mert megint valami gyorsan felejthetőt csináltak és nem szeretnék ha a demo láttán sokan másra költenék a pénzüket? Ezzel a megoldással jóval kevesebb ember tudja kipróbálni, megnézni mire számíthat a teljes játékban. Pedig olyan jó lenne ismét egy remek feelinges autós játékkal eltölteni pár órát. -
XuChi
addikt
válasz
- = Zk = - #114 üzenetére
Bízom benne
. Mert már kicsit sokat engednek meg maguknak.
Csak hogy témába is vágjon. Remélem azért még a felsorolt hibákból javítanak 1-2-t. Legalábbis reménykedem.
-
(Darkwood)
őstag
Képzeljétek el, mi lenne akkor, ha LADA-val is lehetne száguldani!?
-
vd1992
tag
Én is voltam kipróbálni... az én legjobb időm 3:42.22 volt, szal esélytelen hogy nyerjek...
ma még a legeslegjobb idő asszem 2:57 volt, ha jól tudom...
amikor mentem egy kört, és a magas fekete hajú csaj nézte az időt, mindig látszódott a bugyija...
a promos csajok dögösek voltak...
-az alacsony (kb. 170cm) szőke csajt Betti-nek hívják azthiszem...
-a magas, (kb. 185cm) derékig érő hajút meg asszem Szandinak hívják.....
- volt egy harmadik asszem, de róla nem sokat tudok
csak sajnos 1 bizonyos népcsoport tagjai állandóan ott randalíroztak... meg szegény csajokat piszkálták... a hosszú fekete hajú már kicsit ideges volt emiatt....
asszem ennyi infó elég
VD
-
30z.Samu
titán
válasz
Depression #107 üzenetére
Hát nem tudom, hogy ez mennyire lesz kikapcsolódás számodra, ugyanis ennek már nem arcade az irányítása.
-
30z.Samu
titán
válasz
- = Zk = - #102 üzenetére
"adjon az Isten"
Szebb jövőt!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
30z.Samu #101 üzenetére
Bocsássmeg Honfitársam, adjon az Isten
Elkerülte figyelmemet.
Kipakoltuk halott exfaterom kecóját, és eléggé lestrapálódtam. Nem volt már erőm onlány játszadozni (GRID, FEAR: PM), így ink fórumozni tértem....
Nagyon szépen köszönöm, megértésedet, és korekt hozzáállásodat balfaxságomhoz...Valamint, igen tetszetős véleményt írtál
Énis benevezek érzésem szerint. Adok még egy lehetőséget az NFS névnek...
Szebb J....őt!
-
30z.Samu
titán
válasz
- = Zk = - #100 üzenetére
Kedves Honfitársam! Ha ez nem élménybeszámoló, akkor mi!
-
- = Zk = -
félisten
Sehol semmi élménybeszámoló?
Háde vau!... -
raczger
őstag
Húú, lehet el kéne menni, kíváncsi vagyok mit alkotné ka szimes beállítottságommal, ha valakinek van kedve esetleg menni a napokban szóljon, egyedül nem olyan jó ilyen helyre elkeveredni (mondjuk alapból nem szeretem bp-t
).
-
XuChi
addikt
Na én hazaártem a siftezésből.
Hát dögös promós lánykákat nem láttam csak 2 tizenéves iskolás kislányka irogatta a köreredményeket
. Na de nem ez a lényeg.
Voltak azért de nem annyira sokan. Volt egy két 15-16 éves kislegény akik előadták a mit nekem sor én játszom stílust, de ez mindenhol előfordul. Samu kolléga azomban jó pontot érdemel. 45 percig türelmesen vártunk-vártunk nézegettük a játékot. Samu végre sorrakerült, azomban egy kissrác odaszaladt és így szolt: Most jöhetek én?? Mert 30 perc múlva nekem haza kell érnem. Erre Samu kolléga: Persze huppanj be és tolj egy kört. Pirospontot Samunak mert jófej bácsi volt
Na akkor a játékról: A grafika végre igen nagyot fejlődött. Igaz a promo fotókhoz nem teljesen hasonlít de azért már igen csak közelít hozzá. Leszögezem a játék IGENCSAK SZÉPRE sikeredett. E téren fejet hajtok. Végre az aszfalton megjelent a bumpmaping. Végre 3d-s rücskök vannak a betonon
Nem csa egy elkent textura folyás az egész.
Az autók szépek. Részletgazdagok.
A terep is szépen lett lemodellezve. Szépek az épületek. Végre van égbolt és felhők (undercover kiégett ege után), a pálya mentén nézők, szurkolók (akik ha jól vettem észre nem mozokgnak
csak ott vannak mint a bábúk.), a futam kezdetén a boxban vannak szerelők a kocsi körül (külön kiállni a boxba nem lehetett a 2 körös menetek alatt, tehát nem tudom van e a boxban élet), és sorolhatnám még.
Törés modell: Hát itt elvérzik a játék a Grid-el szemben igen csúnyán. Volt hogy egy két (sőt inkább mindenki
) játékos faltól-falig koccantgatot és a kocsinak még az ablaka sem tört be. Ejnye benye. Ez nekem személy szerint nagyon nem tetszet a Grid után. A fizika rettenetesen viccesen működik. A kocsit ha nagy nehezen borulásra késztetjük akkor igen csak jókat röhöghetünk. Kb a matchbox a homokozóban stílusú borulásokat láthatunk. Nevetséges. Az ellenfél autói is ugyan ezen rettenetes fizika szerint viselkednek. A törések azért elviselhetőek. Csak jópár frontális koccanás, borulás, falcsókolás kell ahoz hogy lezúzzuk autónkat. Totaled feliratot nem láttam egyszer sem, tehát nem tudom hogy ki lehet e fingatni a több 10000 dolláros álomverdákat.
Játszhatóság: Én őszintén bevallom hogy kb 2perc alatt feladtam a saját próbakörömet. Egyenesen nem bírtam menni. De ez az én bénaságom. Samu kolléga elég szépen vezette a bmw-t. Nekem ez már túl "szimulátoros". Amúgy így utólag mentségemre legyen mondva hogy sokan panaszkodtak a Microsoft kormányra. De valószínűleg nem voltak rendesen beállítva. Természetesen ha minden kedves játékos külön állítgatta volna a saját izlésére a kormény-t akkor még most is ott vakaróznánk
. Kontrollerrel azért tuti egyszerűbb. Ezen részen nem kell engem mérvadónak venni.
Hangok: Zenét nem halottam, vagy csak nem figyeltem.
. A kocsik hangja egész jó. Nem voltam hanyattesve tőle de el lehet viselni. Szerintem ezt nem is feszegetem tovább.
És akkor a végére a vicces dolkok egyike: A játék néha anomáliákat mutatott több gépen is. Elkezdett kb 5fps-el menni a játék. De nem 1-2mp-ig hanem volt hogy restart-ot kellett nyomni annyira belassúlt a játék. Ez lehet hogy a gépek túlmelegedése miatt volt (én azért eleresztettem egy " hehe Látod Sanyi, mire te következel addigra RROD-t kap a gép
szöveget.), de lehet hogy tényleg csak egy demo futott, csak a marketing duma volt a FULL verziós szöveg.
A másik: Érdekes Bug szemtanui lehettünk: Száguld a kocsi az egyenes szakaszban kb 250-el. Jön a 90fokos kanyar, srác padlóig nyomja a féket, de a kocsi csak csúszik egyenesen neki a flanak. Vagyi BELE a falba. A kocsi félig beleragadt a fal texturába, se előre, se hátra.
. Mondom lol. Jó kis Bug.
Fekete leves: A gép mesterséges inteligenciája 0. Azaz NULLA!! Többször láttam hogy keresztbe álltak a srácok, a gépi kocsik meg simán telibe nyomták őket. Srác próbál visszaálni egyenesbe de a gépi kocsi csak tolja tolja tolja. Nincs kikerülő manőverük. Nem állnak meg és tolatnak hátrébb hogy kikerülhessenek. Neeem addig paszírosz, nyom, tolakszik amíg tovább nem tud menni a saját kötél pályáján. Ez eléggé szomorú. Mért nem lehet erre odafigyelni?
Végszó: A shoft mérfüldekkel jobb mint a Pro Street (arra hasonlít leginkább). Bár a teljes játékról nem tudom mennyire fullad unalomba. Anno a PS sajnos nálam azzal vérzett el leginkább hogy unalmas volt de nagyon.
Grafika: 10-ből 8
Hangok: 10-ből 7
Játszhatóság: 10-ből passz. Mondom nekem nehéz volt. De ezt fentebb olvashattad már.
Fizika: 10-ből 3Bocs hogy ilyen hosszú lett de igértem hogy leírom a tapasztalataimat. Ez szigorúan magán vélemény. Ettől nektek még sokkal jobban tetszhet mint nekem. Várjuk meg a hivatalos bolti verziót. Nálam kap majd még esélyt de inkább itthon a kis fotelemből probálnám. Üdv mindenkinek.
-
30z.Samu
titán
Nah skacok!
Xuchi fórumtárssal\barátommal megtiszteltük a Duna Plázát jelenlétünkkel és szemügyre vettük (és természetesen ki is próbáltuk) az NFS legújabb darabját, a Shift-et. Mikor odaértünk a kis kamaszok már úgy várták a startot, mint a kisgyerek a Jézuskát.
Amikor elkezdtek játszani vele a gyerekek, már akkor tudtam, hogy nem egy arcade az irányítás, ugyanis nem tudtak produkálni egy épkézláb kanyarbevételt. A grafika az elődhöz képest elég szép, az irányíthatóságáról nem tudok teljes értékű információt adni, ugyanis a Plázában kormány volt, nekem pedig most volt először Xbox kormánnyal dolgom.
Ennek fejében a 3 perc 46 mp alatt teljesítettem a két kört (az eddigi csúcs 3 perc körül van, de gondolom aki csinálta az nem akkor használt először Xbox kormányt) Összesen 2 kört lehetett menni egy BMW M3 GT2-es versenygéppel, aminek elég szép volt a hangja. Nálam az első kör a "megszokás" köre volt, a második körben viszont kinyomtam az autó szemét!
Sokkal jobb lett a második kör, mint az első, tehát kormánnyal is szokható az irányítás számomra. Bug természetesen ebben is van, de hát meglepődtünk volna, ha az EA egy tökéletes játékot tesz le a kedves játékosok elé. Összességében Nekem bejött a játék, grafika szép lett, a hangulat is megvan, tehát kellemesen csalódtam az Undercover után. Személy szerint én elgondolkodtam rajta, hogy ezt az NFS-t beteszem majd a gépembe. Aki teheti, szaladjon be a Duna Plázába és tegyen vele egy próbát!
-
Satcom
tag
Én csak közvetítő vagyok, de ma estefele megyek és magam is szemügyre veszem!
Egy belső ember szólt nekem, hogy senki sincs a gépek közelében és gondoltam, hogy mivel tegnap sokan írták, hogy biztos sokan vannak, és ezért nem jönnek, ezért megírom, hogy "szabad a pálya". -
Satcom
tag
Felhívnám mindenki figyelmét, hogy a Duna Plasaban a szimulátorok teljesen üresek így szabadon kipróbálható a játék! Aki tegnap a tömeg miatt nem ment az most bepótolhatja
-
30z.Samu
titán
válasz
Depression #77 üzenetére
Én nem érzem magam kockának a heti 3 órás játékkal. Jó, most, hogy szünet van többet játszom, de messze nem annyit, mint régen. Különben is, már csak azért sem lehetek kocka, mert Xboxom van, tehát én már csak X lehetek.
-
Enton
addikt
válasz
Depression #77 üzenetére
A másik lehetőség, hogy még mindig ott vannak és nem lehet őket hazazavarni.
-
Depression
veterán
Hát milyen kockák vagytok ti!? Senki nem tud semmit? :-)
-
sagesz93
addikt
na valaki volt kockulni?
Én egyszer kétszer voltam ilyen versenyeket a saturnba, egyszer forza2-be 3. lettem, kaptam egy xbox pólót -
30z.Samu
titán
válasz
RandomGosu #73 üzenetére
Ha normálisabb az irányítása, akkor nem is lenne akkora gond ebből.
-
RandomGosu
senior tag
szerintem hasonló lesz a game mint a legújabb Racedriver...
-
Napfénysüti
nagyúr
Sajnos én is messzebb lakom pedig egy kipróbálást szívesen megejtenék.
-
válasz
BalaNce87 #67 üzenetére
amikor én megnéztem 11kor és egy pillantásnyira még 12kor is, akkor az állógépeken az Undercover futott. a "cockpit"-ek meg nem üzemeltek, bizonyára azokon futott 14-től a Shift.
összesen kb 10 gép lehetett (3 beülős-kormányos és vagy 7 odaállós, gamepad-os, utóbbiakon volt UC) -
délelőtt voltam, láttam a Shift feliratokat meg és néztem a az odaállós gépeket. mindegyikhez oda van téve egy Shift borító a gépen magán azonban az Undercover fut. (10 mp kellett mire felismertem, mivel Undercover-t eddig egyszer indítottam ,aztán uninstall
)
viszont valóban van néhány fotel szerű kormány pedál kombó (lehetne mondani,hogy cockpit, de akkor mindenki olyasmire gondolna, mint amiket a neten látni, ezek meg nem ezt a kategóriát képviselték) az ezek előtt lévő monitorokra meg rá (mostmár feltételezem csak volt) ragasztva egy 14:00 után feliratú papír. De ezzel együtt nem tudom mennyien mentek végül el, nem volt különösebb hírverése a környékünkön se pl. (elég közel lakom), de magában a plázában se láttam még 12 körül hatalmas felhajtást körülötte, nem is lézengtek 20-nál többen a környéken. (persze ha csak 60 voltak végül 3 db gépre az is sok)
-
nap
addikt
Nem megyek. Tisztesseges ember ilyenkor dolgozik. Es qrva messze lakok attol a varostol.
-
30z.Samu
titán
Tényleg! Aki kiment, írjon már egy pár szót a játékról! Érdemes lesz pénzt fektetni bele? Bár az Undercovernél mindenképpen jobb lesz!
-
Még 10 perc!
-
h_mate
tag
BACCAMEG H ÉN IS ILYENKOR VAGYOK A BALATONON !!
-
Ma messziről láttam a játékot a Duna Plázában (nem mentem közel, mert annyira nem érdekelt). Ki van téve talán 6-8 konzol (gondolom PS3) a folyosóra, tehát nem kell bemenni a Saturnba. És alig lézengett néhány ember körülötte, szóval sorba állni sem igazán kell. Persze lehet, hogy munkaidő után ez a helyzet megváltozik.
-
Prof01
veterán
Túl messze van. Kihagyom.
-
Enton
addikt
Ki tudja lehet itt is csak sima warez verzió fog futni.
De inkább nem folytatom a flame-t. -
vergilx
őstag
talán Reloaded,razor1911
-
vergilx
őstag
oooh fölpattanok a bicómra,és röpke 1,5 nap alatt ott is vagyok
-
-XadAnuX+
őstag
Az tuti, hogy kimegyek, ki nem hagynám..
-
Hebry
senior tag
Én biztos nem megyek ki, mert nem BP-i vagyok, de majd meséljetek!
-
- = Zk = -
félisten
Várom az élménybeszámolót
-
rootkiller
őstag
válasz
UnConnecteD #6 üzenetére
Ez nem igaz. Mire a magyarnak eszébe jut, a ruszki vagy a kínai már megszerezte.
-
Puma K
nagyúr
Sok brazil meglátja oda megy szét késel minden normális népet aki sorban áll, angol tudás híján nem tudnak új játékot kezdeni és a végén a gépet szét késelik szét verik, és rohannak az ombucmanhoz hogy cigány ellenes a játék.
Ez csak fikció
ámen
-
30z.Samu
titán
Kár azon vitatkozni mikor jobb, ha kiadják. 1 hónap múlva úgyis a kezünkben lesz a játék.
-
Nunder
őstag
Közelebb ezt se tudták volna rakni, tőlem is csak 130km-re van. Ebből kimaradunk, de a demo-t mindenképpen várjuk.
-
30z.Samu
titán
"melyik magyar film járt úgy üvegtigris 2 ?"
Igen, az!
infectedmann: Tudom, hogy ez lesz, annó az MM-ben is ez volt, amikor megjelent a GTA IV. Sok kis csúzli szájú betelepedett a gép elé és ott volt látástól mikulásig. És általában azok ülnek be játszani, akiknek otthon is van konzol és tudna vele játszani. Filóztam, hogy kimegyek megnézem a játékot, de szerintem annyian lesznek, hogy még egy pillantást sem tudok rá majd vetni.
-
aram01
nagyúr
csak nehogy kilopják megjelenés elött
melyik magyar film járt úgy üvegtigris 2 ? -
mope
tag
nekem is egyből az jutott az eszembe, hogy remélem kilopják iso-ba
belegondolva, 1xűbb ha nem DVD-t adnak a bolt kezébe, hanem egy lezárt már feltelepített gépet amit csak be kell kapcsolni és ami ugye már úgy van konfigolva, hogy ne 16 fps-el menjen a game.
-
tom235
tag
Ezt amúgy rohadtul nemértem. Akkor ezekszerint kész a játék. Viszont, ha kész a játék, akkor miért nem adják el most rögtön, hogy még a nyári szünetbe kipörgethessék a kölykök? Nem végeztem el semmilyen marketinges tanfolyamot vagy iskolát, de a józan észből kiindulva a nyáron tuti, hogy többet adnának el belőle, megaztán szeptemberben már lehet anyuci-apuci nem fogja megvenni a gyereknek, gondolván inkább a tanulással foglalkozzon. Vagy én gondolom rosszul?
-
infectedmann
őstag
LoL
De tényleg. Biztos lesz olyan NFS fan aki felmegy a közelben lévő vidéki településekről és akkor ilyen vérpistik miatt kell várni órákat mert nem elég nekik az a pár kör.
Remélem valami rendszer azért lesz. Lesz X gép ahol lehet egymás ellen versenyezni és lesznek EA emberkék akik ügyelik az egész dolgot. -
-
30z.Samu
titán
válasz
infectedmann #17 üzenetére
"Ha felmegyek esetleg innen Dunaharasztiról akkor biztos kirángatom a helyéről "
El tudom képzelni! infectedmann megy a Saturn felé egy baltával. "Melyik kis köcsögnek nyissam szét a koponyáját?"
-
Ursache
senior tag
válasz
UnConnecteD #6 üzenetére
IGAZ
DDDDD. De jogos a kérdés
-
(Darkwood)
őstag
válasz
infectedmann #17 üzenetére
Tifosi87: Ezért még nem! Bár a mai világban!
-
30z.Samu
titán
Nekem hirtelen az ugrott be, hogy nem nagyon kerülnénk sorra, mert annyian lesznek, mint az oroszok...
-
Tifosi87
csendes tag
válasz
(Darkwood) #12 üzenetére
Igen. Jöhet a ban.
-
Tifosi87
csendes tag
válasz
UnConnecteD #6 üzenetére
Hány magyar csapat van a top release team-ek között?
Én úgy tudom egy sincs. Erről ennyit. -
infectedmann
őstag
válasz
BloodyEddie #15 üzenetére
Ha felmegyek esetleg innen Dunaharasztiról akkor biztos kirángatom a helyéről és megetetem vele a monitort.
-
Markoka1993
tag
válasz
BloodyEddie #15 üzenetére
Tiszta Euro Park feeling
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Markoka1993 #14 üzenetére
Nem sorok lesznek, egy kocka fog beülni oda, hogy nyitástól zárásig tolhassa, és tudja hogy úgysem küldik el
-
Markoka1993
tag
gondolom kmes sorok lesznek, amit nem nagyon szeretek, szóval kilőve
-
Ari18
őstag
válasz
(Darkwood) #12 üzenetére
csak játszunk a gondolattal
-
(Darkwood)
őstag
Ejnye gyerekek, warez-kodunk?
-
gyááá
jó lesz,valaki csinálhatna képet/videot
biztos sokan lesznek... -
Ősember
őstag
ejj ha, ugy erzem most eleg magabiztosak a sorozat keszitoi
egyre kivancsibb vagyok
infectedmann: latod, hogy keritenek neki, de csek ezert egy mucsai elektromosboltba nem tesznek cockpitet
gondolom olyan lesz mint barhol mashol, ahol jatekot lehet kiprobalni. korbe all a tomeg egy uvegkalitkabol kilogo controllert es sasoljak a tv-t
-
infectedmann
őstag
És milyen platformon?
Esetleg szimulátoros körülmények között vagy kontroller/bill. kombó? Ha már a szimulátor tulajdonság hype -ot nyomta az EA akkor alap lenne, hogy 3-4 cockpitet beraknak és az emberkék egymás ellen versenyeznek. Bár nem nem tudom, hogy kerítenek -e neki ekkora feneket.Amúgy lehet kinézek hétvégén ha nem lesz más dolgom.
-
Tifosi87
csendes tag
Szerintetek hány óra alatt kerül ki egy ilyen helyről az iso?
-
-
twollah
nagyúr
Ki kene menni.
Ugy is viszonlyag kozel van hozzam a Duna Plaza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Eladó MSI B650 GAMING PLUS WIFI Alaplap
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB videokártya
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged