- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Se kép, se hang problémát próbáld meg úgy orvosolni, hogy a programjában nyomsz egy E-t, bejön a beállítások menü és a Display és Audio füleken átállítod a dekódert (átállítás után újraindítod a programot). Ha így sem jó, akkor jó eséllyel csak kodek probléma.
M1, M2, Duna és hasonlók akkor nem jöttek be, amikor a 4.5.2-nél előbbi verziójú programot telepíted fel. Érdemes a legfrissebbet feltenni, a 4.5.2-ben már kijavították az alsóbb frekvenciák listáját, de 4.5.4 a jelenlegi naprakész verzió. Remélem nem a CD-ről telepítetted fel a dolgokat.
Ha az AMDVBT2 BDA driver for DVBC Build 140425 drivert teszed fel, akkor mellőzheted a butácska gyári programot és használhatsz helyette például ProgDVB-t (távirányítót is be tudja tanulni).
-
Nem, mondhatni még nem. Az előző verzióhoz (140105) képest javítottak a DVB-C frekvencia listán, mert korábban nem fogta be a 128500 kHz-en lévő multiplexet.
Az egyik fórumon olvastam, hogy volt, akinek sikerült egy kis trükk segítségével ProgDVB-vel működésre bírnia a tuner DVB-C részlegét. Nálam ez nem vált be, de tovább próbálkoztam és végül DVBViewerrel sikerült.
Folyamata: DVBViewer indít --> DVBCTVRplayer.exe indít --> DVBViewer - Csatorna - Csatornahangolás -->
--> jó esetben megtalálja a csatornákat és amíg fut a DVBCTVRplayer, azaz a tuner saját programja, addig a DVBViewerrel lehet nézni a TV-t.
-
válasz
easy...rider #12 üzenetére
Nem próbáltam még hosszabban felvenni, mert jelenleg nincs annyi szabad helyem.
Ha majd más programmal is működni fog a tuner (egyelőre csak a hozzá adott programmal működik), akkor talán lesz lehetőség tömörített videó rögzítésére.Nálam viszonylag stabilnak mondható a program, ha csak egy adót nézek, akkor órákon át is elszaladgál gond nélkül. Ha mellette még netezek is és a böngészőben, valamint a TVRplayerben is be van kapcsolva a hardveres gyorsítás, akkor néha összeakadnak, ilyenkor a tuner programja adja fel előbb a harcot (egyszerűen csak leáll).
Nem mondom, hogy tökéletes, de nálam eddig jól működik, bevált.
-
válasz
Hieronymus #8 üzenetére
Nekem pont az volt a fontos, hogy USB-s legyen és tudja a DVB-C-t, ennél jobb áron pedig nem találtam tunert. A listában lévők vagy beszerezhetetlenek vagy túl drágák, úgyhogy azokról letettem.
-
Igen. Egy szabad USB port kell hozzá és lehet nézni a kábeltévét vagy a szabadon fogható csatornákat.
Sonar: Csak annyival, hogy ez képes a DVB-C adások vételére, azok meg nem. Akinek csak DVB-T/T2 vevő kell, annak elég az olcsóbb verzió is.
Hyeronimus Kb. fél éve került piacra a tuner, azóta csiszolgatják a drivert és a szoftvert is. A supporttal már többen vették fel a kapcsolatot, sikeresen. Ígéretük szerint hamarosan lesz majd BDA driver a kábeles részhez is. Meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kés topik
- Óra topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- Bomba ár! HP ProBook 655 G10 - Ryzen 5 PRO 7530U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I NBD Gari!
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest