Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az általános sablon kérdést nem tudom, nem figyeltem meg alaposan a videót.
Bár hosszabb ideig nem mentem a navi után, de a "gyakorlottak" azt mondják, nem szabad csak arra hagyatkozni, pont a figyelem elvonása miatt.
Nem is erre gondoltam, hanem csak néha-néha rápillantva a kijelzőre és ezt összevetve a valódi látvánnyal.
-
ByB
addikt
válasz
Viktor0610 #13 üzenetére
Az épületek 80%-a nem általános sablon, mert akkor nem nagyon segíti a navigálást?!
Nézem a valós épületeket, a valós utat, a navi épületeket és a navi utat, leköti az embert rendesen, mit nekünk forgalom...
-
-
ByB
addikt
Én jobban örültem volna a sávok kirajzolásának, mint a 3D-s épületeknek. Kíváncsi vagyok, hogy ez vmi hasznosat is hozzáad a navigációhoz, vagy csak csillogás? Ha az utóbbi, akkor csalódás...
-
-
NagyMesterB
tag
-
Zsé2003
aktív tag
Már csak a csicsergő madarak hiányoznak és akkor FULL. Ami tetszik, hogy egy csomó jelentéktelen épület bent van, a híd meg egy vonal
-
ithomas
őstag
Én imádom azt ha valami látványos...
Annó mikor még játszottam,akkor is a grafika volt az első,aztán néztem meg milyen játék, DE így ebben a formában az Igo szerintem csapnivaló.
Az egy dolog hogy átláthatatlan,de még grafikailag is szarul van megoldva,hogy sokszor villognak meg eltünedeznek az épületek,arról nem is beszélve hogy sokszor csak akkor rajzolja ki az ojjektumot,ha már szinte mellette állunk.
Ennek így mi értelme?Én erre így ebben a formában tuti nem térnék át! -
-
rumos14
nagyúr
még nem vagyok benne biztos, hogy az első rácsodálkozást követően hasznos-e a "3d-s navigáció", konkrltan talán inkább zavaró, hogy az épületek eltakarják az utcákat.
-
Integra
titán
nevetséges az ára
-
Na, majd ha lesz 100k+ pénzem navigációra, elgondolkodom ezen a pároson...
-
opera11
tag
Nagyon zsír...
főleg a nevezetességek, mert azok tényleg ki is vannak dolgozva..Kiváncsi leszek, hogy mekkora lesz a mérete
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A rendezvényen az iGO 8-at futtató HP 316 volt fókuszban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest