- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fadfasdf
csendes tag
A saját routeremre dugtam a nast.
A NAT-olt ip-ben nem vagyok biztos. 10-el kezdődik a default gateway az ip address meg 100-al.
A portforward jó címre mutat, illetve így használtam a vodánál is, illetve ha direktben a digire volt kötve és a digi routerként működött akkor nem volt gond a nassal.
Átkapcsoltam a digit modembe, a lan1 portot rácsatlakoztattam a router wan portjára és ennyi. -
fadfasdf
csendes tag
Bocsánat, menjek át másik topikba?
Igen eddig is ez volt a beállítás, fix ipvel használtam, a dns pedig a router ip címe volt. Végülis így elindul a letöltés mostmár, viszont a feltöltés egyáltalán nem működik, egyik korábban futtatott torrentet sem osztja meg. Itt akkor már biztosan valami router korlátozás lehet a háttérben? -
fadfasdf
csendes tag
Sziasztok,
Nem NS310 hanem 320, de remélem még belefér.
Internetet váltottam vodáról digire, a digi routert modem módba kapcsoltam, és náluk a saját routeremen kellett most PPPoE-vel kapcsolódni a netre.
Így viszont a lan portra csatlakoztatott nasomnak nincs internete.
Segítenétek, hogy hol lehet a gond?
Köszi! -
fadfasdf
csendes tag
Sziasztok,
Van egy ZyXEL NSA-320S-m, mi a véleményetek, megfelelő lenne hozzá egy ilyen tápegység?
https://www.arukereso.hu/szunetmentes-tapegyseg-c3133/powerwalker/avr-1200-10120302-p100643429/#termek-leiras
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest