- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabócza #18441 üzenetére
Nekem esetleg tudna valaki segíteni? Köszi előre is:
Továbbra se jutok dűlőre a Plex-szel. 0.9.12.11 volt a NAS-on, amikor nem töltötte le a borítókat és a leírásokat a filmekhez és a sorozatokhoz. Ezt kézzel frissítettem 0.9.16.6-ra, ami tudomásom szerint a legutolsó arm5-ös Plex verzió. Ebben már a filmek rész jó lett, de a sorozatoknál továbbra is ugyanaz a helyzet. Próbáltam cache-t törölni, átrendezgetni az agent-eket, de semmi nem segített.
Van valami ötletetek? Esetleg próbáljak meg egy 0.9.12.11-nél korábbi verziót felrakni, amikor még jól működött? Van valakinek ilyen? -
-
zsolt20
tag
válasz
Gabócza #18335 üzenetére
Szerintem az nem is régi ,de jelenleg nekem 0.9.16.6 Verzió van fen. [link] telepitésről Nekem is Tonyk segített benne.
Akkor csak én nem értem ez a dolgot 310-esed van, és plex mindent játszi avi mkv,stb kódolás nélkül.
Az enyém 320s , de nem játsza le a videókat . csak némelyiket valószínűleg html5 kódolásu videót .
A két készülék egy tudású akkor feltételezem az enyémről valami kiegészítő program még hiányzik, mivel a 310ben sincs nagy CPU meg a memória is szegényes .Valaki tud rá magyarázatot mondani mi a különbség a két gép között ami befolyásolja a plex server müködését ?
Kinek mi van feltelepitve a 310 nasra ? Vagy plex telepítése előtt mást kellene feltenni , van valami sorrend ?köszönöm válaszaitokat.
-
zsolt20
tag
válasz
Gabócza #18333 üzenetére
Hello lapoz egy oldalt vissza én is most telepitettem új nas tulajdonosként, nsa320 om van de csak az mp4 videokat játsza nekem. Probáltam több plex verziot is de mindegyiknél ez a problémám. A te esetedben valószinüleg régi verziod van ami már nem frissiti magát automatikusan ,amit fel is ajál a plexi a beálitásoknál. Régi verziok esetében tényleg nem tökéletes a boritók felismerése. Plusz van pot.hu pugin is magyar filmekhez amit belehet csatolni beálitások ugynökök menü alatt . A plugin file-ot bemasolod a plex plugint tartalmazó mapájába. Neked hanyas plex verzio van a gepeden és milyen nasod van? Koszi
-
válasz
Gabócza #18059 üzenetére
Erre esetleg valaki? Vagy nálatok minden rendben megy?
Sziasztok, már több éve használok egy NSA310-et Plex-szel és Transmission-nel, nagy megelégedéssel. Kb. 1-2 hónapja kezdődött, hogy a film borítókat nem tudja letölteni, csak egy képek jelenít meg a filmből. A film metaadatait megjeleníti, de az értékelést és a képeket nem. Mi lehet ennek az oka?
Köszi...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- FBT - 5x VIVE Tracker 3.0 + 3x SteamVR Base Station 2.0 Komplett csomag
- AMD Ryzen 9 7950X/Radeon 9070XT 16GB/32GB DDR5 RAM/1TB SSD konfig eladó
- AMD Ryzen 7 5700X/RTX 3090 24GB/32GB RAM/1.5TB SSD konfig eladó normál áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest