- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kérdés feltevése előtt kérlek olvasd át figyelmesen az alábbi leírást!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr Dini
addikt
Koszi raktam ra egy frissebet... Vegre engedte. De mikor a config filet akarom megnyitni ezt irja: root@NSA320S:~# openvpn --config file
ptions error: In [CMD-LINE]:1: Error opening configuration
se --help for more information. Es nem birom beallitani. Eleg kezdo vagyok ebben csak kintrol el akarom erni a servert.Meg egy kerdes: minek vacakoltok az ffp-s TM el amikor a packages kozott ott van es telepitheto. Ugyanaz mint a tietek csak ott nem lehet a letoltesi konyvtarat modositani?
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok tud vki nkm adni egy openvpn telepitesi leirast, telepitolinket, mert amit lattam mas oldalon nem ment. Köszi!
-
Mr Dini
addikt
Hi! Openvpn-t csak ffp-vel lehet felrakni?
-
Mr Dini
addikt
En a torrentnek ntfs formatumut ajanlok csak ott sokat lefoglal a cache. De vegtelen nagysagu fajlt ra tudsz rakni... A Fat asszem 4gb ig enged.
-
Mr Dini
addikt
Hat ugye elosszor windowst akartam. Mert windows mwgy a gepen es windows a windowssal jobb. De rajottem h nem fog menni... Ezert marat a Linux csak vmi ubuntu,mert ezen meg a sudo parancs se megy... Amugy kerdeztem a kozeli szervizt es azt mondtak valahogy ki lehet cserelni a ramjat csak nehez szerezni.
-
Mr Dini
addikt
A masik kerdesem,hogy nemreg vettem ezt a szervert. Adtak hozza egy telepitolemezt nas starter utility vel. Na ezt a progit telepitettem bementem a nas seekerbe megtalalta a servert. Racsaltlakozott de mikor ramegyek a config varazslora es megadom a passwd.-t kis ido mulva a szerver nem valaszol uzenetet dobja ki. (angolul)Arra gyanakszom h a router tuzfala vagy a port forward megldana a dolgot. Szerintetek mit csinaljak vele? Mert igy csak a neten keresztul tudtam configolni. De a medialejatszom a programot keri.
Koszi a valaszt!
-
Mr Dini
addikt
Sziasztok! Kb. 2hete vettem egy Zyxel nsa 320s-t. Megvagyok vele elegedve de van par hibaja ami picit megnehezitette a dolgom. Vegul felraktam a Transmissiont nagyon jol mukodik. Az lenne a kerdesem h lehet e a webes feluletbe egy uj fulet nyitni ami vmi embed windows servert tartalmaz. Tudom h ezzel nagy faba vagom a fejszemet... Van mar windows server 2008 cdm, de a nasra gondoltam mivel nincs kepernyoje ezert gondoltam a webes feluletre mondjuk egy quemu arm-mal. Tudtok ra vmi utmutatast adni vagy mas modszert? A regi opt mindenkepp meg akarom tartani csak e melle szeretnek tobb oprendszert tarsitani.
Elore is koszonom:
Mr Dini ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest