- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Nyilván az én perverzióm, de én szeretem ha szép nagy a media library a Mediaportal alatt
. És ilyenkor egy idő után a 3,5 TB-os NAS is kicsi lesz. Persze először egy külső hdd került a NAS-ra, de annak a sebessége botrányos, így a végén egy plusz 1TB-os hdd került be a HTPC-be. Aztán most azt is kinőttem, így egy 3TB-s lett berakva helyette, amin a sorozatok meg a SD filmek ülnek. Így a NAS -on újra van hely.
-
fogtunder
nagyúr
nekem mondjuk nem online kell a tartalom, de tv adást egy jó ideje már nem nézek, viszont szeretem a 720p-t, ami ugye zabálja a helyet. van pár sorozat, amit évente ledarálok, jópár film, ami újranézek, és akkor a család többi tagjáról nem is beszéltem. hozzá jön az összes hálózaton lévő gép biztonsági mentése, és máris 2,5 TB-nál járok. és sokkal egyszerűbb, hogy helyre megy minden, ahol szépen monitorozva van a HDD-k állapota és ha valamelyik gyengélkedik, időben ki lehet cserélni. az egész pedig elérhető kívülről, zenét, képeket simán tudok streamleni akárhonnét, akkor is, ha nincs nálam az offline adathordozó, amit egyébként emiatt nem is használok.
(#47) Honkydoo: ezért írtam, hogy attól függ, kinek mi van otthon. ha áll a garázsban egy régi asztali gép, amiből csak az alaplapot kell kidobni és be lehet állítani a célra, akkor persze, miért ne? az alulfesszel szintén ez a helyzet, ha van otthon egy Athlon II alapú gép, mindenképpen megpróbálnám, hogy meddig lehet lemenni vele.
a gigabitet teljesen kihajtani képes NAS-ok meg eléggé drágák, egy komolyabb 4 fiókos Synology bőven 100K fölött van, amiből meg már tényleg olyan NAS-t tud építeni az ember, amilyet akar, és még válogathat is az oprendszerek között, arról már nem is beszélve, hogy az x86 architektúra jobban bírja az extra terhelést (torrent pl.), mint az ARM megoldások, amiket gyakran alkalmaznak 4 fiókosoknál is.
ugyanakkor még mindig fenntartom, hogy ami éppen kitolja a megabit lant, azzal nem nagyon érdemes foglalkozni, hacsak nem pont ez a hibbija az ember fiának, mert akkor úgy is félre kell rakni a racionalitást. -
E.Kaufmann
veterán
Kerek Nem kerek, amilyen műsorok mennek a tv-ben... Maradjunk a jogtiszta dolgoknál, valaki mentéseket készített a DVD-táráról (? kérdés ez mennyire jogtiszta, ha a lemezek kóserek is), valamint bedigitalizálta az összes VHS-ét, meg még az összes családi események HD-ben, meg még az otthoni szexvideók
Lehet kevés az az egy T, de még ha nem is kevés, ugye kell tartalék tárhely, valamint lehet van egy halom kisebb vinyója.
Igaz hogy egy RAID 10 tömb pazarlás, de ha azt vesszük, 4 darab 500-as winyóból lesz egy viszonylag megbízható 1 terrás összefüggő tár, azért az mindjárt nem olyan rossz. RAID5 esetén ha jól rémlik még több tárhely érhető el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- EAFC 25
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest